Pipedream Fuck Me Silly Dude

A good man is hard to find – Stop med at lede, for her er han. Om du/i er kvinde, mand eller et par, Pipedream Fuck Me Silly Dude er den perfekte legekammerat med krop som en græsk gud. Silly Dudes krop er skabt af phthatfri Thermoplastic Rubber, som er et blødt og realistisk materiale, der føles som den ægte vare. Medfølgende er tre små vareprøver der består af en vandbaseret glidecreme, toycleaner og Renewing Powder, der holder dukken blød og lækker efter rengøring.

2.987 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter din egen mr. Grey, eller ønsker du en, der kan forkæle dig når manden i dit liv ikke er hjemme, så er du kommet til det rette sted. Med Pipedream Fuck Me Silly Dude kan du nemlig altid nyde nærheden af en veltrænet, veludrustet mand, der altid er frisk på spontan, spændende sex.Med ham ved din side er det slut med at skulle gå på adskillige dates, eller besværliggøre sig ved at forføre sin partner for at nyde fantastisk nydelse!

Fuck Me Silly Dude vil elske at blive din nyde soveværelses kammerat, uanset om du er mand, kvinde eller om i er et par, der er blevet fristet af denne frække fyr, der har en krop som en forførende, græsk gud. Silly dude er frisk på frække lege med alle – og han har (overhovedet!) ikke noget imod, at du kærtegner hans smukke sixpack, eller pirrende penis. Nyd en vild ride tur, nyd en fræk doggy-style eller forkæl dig selv med den klassiske, romantiske missionær stilling – valget er dit!

Der er ingen tvivl om, at hvis du ønsker at komme så tæt på en ægte partner som overhovedet muligt, så er du kommet til den rette fyr. Silly dude er nemlig fremstillet i Thermoplastic Rubber, der er ftalat-fri og kropssikker, og som føles fløjsblød og utrolig realistisk ved berøring. Lukker du øjnene vil du have svært ved at kunne skilne mellem ham og din store forelskelse!

Men det er ikke alt, der er godt ved materialet. Thermoplastic Rubber er lugtfri, så du slipper for den distraherende kunstige lugt, der kan tænde dig helt af. Det er desuden kendt for sin fortræffelige elasticitet og fasthed, præcis som en ægte penis føles. Derudover tilpasser det sig kropstemperaturen, så du ikke får forfrysninger ved brug og så du slipper for at skulle varme ham op inden legen går igang. Det bliver simpelthen ikke nemmere at nyde spontan sex!

Der er ingen tvivl om, at Silly Dude tilbyder seksuel frihed, da du får mulighed for at eksperimentere med frække sexstillinger, når du har lyst og uanset hvor du befinder dig eller på hvilken tid af døgnet lysten opstår. Han vil som en ægte partner ikke have hovedpine og skal ikke møde tidligt på arbejde den næste morgen. Ganske enkelt, så vil han ikke have en masse forklaringer, men går direkte til handling – præcis som du vil have det! Derfor er det svært ikke at falde for ham.

Når du har besluttet dig for, at han fortjener en plads i din store, tomme seng, så får du tre små vareprøver med. Disse består af en vandbaseret glidecreme, der giver en fræk og autentisk våd følelse, en toycleaner der opretholder hygiejnen på sexdukken samt “renewing powder”, der holder dukken blød og lækker efter rengøring, så han altid er uimodståelig.

Yderligere information

Vægt 17500 g
Størrelse 380 x 565 x 800 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.