Pipedream FETISH FANTASY WHIP Pisk med fjerdusk

Væk din partners sanser, eller lad din partner vække dine med Pipedream Fetish Fantasy Whip Pisk Med Fjerdusk.

Pisken er det perfekte redskab til pirrende fetish lege, eller til at skabe den perfekte stemning i forspillet, så i er klar til de helt vilde lege.

Overrask din partner ved at piske en stemning op fra starten af – ét pisk er hvad der skal til, og i vil begge være solgt.

Pisken har en længde på 49 cm og er fremstillet i Vinyl af allerhøjeste kvalitet.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Et smæld med Pipedream Fetish Fantasy Whip Pisk med Fjerdusk og din elskede partner vil vide hvem der virkelig bestemmer. På et splitsekund vil du have den fulde kontrol og magt over din partner, eller også vil din partner have det over dig, og i vil være klar til at føre legen videre i den perfekte fetish leg.

Pisken kan bruges til forskellige formål. Først og fremmest, så er der ingen tvivl om, at denne pisk er det perfekte redskab til et pirrende forspil, hvor alle sanserne vækkes og nydelsen intensiveres.
Tving din partner ned i sengen, bind dem evt. fast eller fasthold dem med et par kinky håndjern og så er det ellers bare om at gå igang. Kør forsigtigt og blidt de fløjlsbløde fjer henover kroppen på vedkommende og når du synes at din underdanige partner er godt varmet op, så kan du begynde at intensivere nydelsen yderligere ved at piske. Igennem forspillet kan du også, allerede fra starten af, piske hårdere og hårdere for at skabe det perfekte grundlag til sindsoprivende orgasmer.

Pisken kan også bruges til at skabe en kinky stemning på et splitsekund. Skab en smerte fra starten af – og drop det blide og bløde, hvis i ikke er til det. I vil hurtigere nå frem i legen og din partner vil blive ellevild over din spontanitet!
Prøv blot at lukke øjnene, prøv det på egen krop og lad dig forføre; alt der skal til er ét enkelt pisk og i begge solgt og vil vide, hvor legen med sikkerhed vil føre hen. De lækre piskesmæld vil skabe en pirrende, intens smerte, der kun ved lede til en ting; nemlig mindst lige så intense orgasmer.

Hvad du og din partner vælger at bruge pisken til, er op til jer. I kan også variere intensiteten på leg alt efter hvad i har lyst til når lysten pludseligt opstår. En ting er dog sikkert; med Pipedream Fetish Fantasy Whip pisk med fjerdusk har i alt, hvad i skal bruge for en magisk aften sammen!

Yderligere information

Vægt 25 g
Størrelse 15 x 65 x 450 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.