Pipedream FETISH FANTASY VIBRATING HOLLOW STRAP ON BLACK 20 cm

Har du altid drømt om et større vedhæng mellem benene, eller bytte rollerne med din partner og vise hvem der virkelig bestemmer? Uanset hvad formålet er, så er Pipedream Fetish Fantasy Vibrating Hollow Strap On Black mirakelmidlet, der kan opfylde alle dine vilde fantasier.

Dildoen er fremstillet af PVC, der er fri for ftalater, så man kan nyde bekymringsfrit. Harnesset er fremstillet af elastic og kan justeres så det passer til de fleste størrelser.

Sættet er udstyret med en kraftfuld vibrator, der kan tilbyde forskellige vibrationshastigheder, som man kan eksperimentere og variere imellem – både alene eller sammen med en partner. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 AA-Batterier, der ikke er inkluderet. Fjernbetjeningen til vibratoren er fremstillet i ABS-plast af høj kvalitet.

Harnesset passer til et taljemål fra 66 cm til 117 cm. Dildoen har en længde på 20,5 cm, hvoraf 19 cm kan indføres. Dildoens bredde er 5 cm, den indvendige længde er 15 cm, mens den indvendige diameter er 4 cm. Med i købet får du et gratis blindfold.

399 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912329926 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvem har ikke lyst til at være en del af de store “drenge” og føle sig selvsikker omkring sin størrelse? Med Pipedream Fetish Fantasy Vibrating Hollow Strap On Black kan du få en helt ny selvtillid, der vil være utroligt tiltrækkende for din partner.

Størrelse har betydning din partner, især hvis det kan påvirke din ellers sexede selvtillid, og ingen kan opfylde dine fantasier og ophidse din partner bedre end en stor frækkert kan. Nu kan du få længden og omkredsen du altid har drømt om og blive så meget en mand som man overhovedet kan med denne hule strap-on dildo. Det er et perfekt alternativ til farlige operationer eller medicin med store ricisi og virker, modsat så meget andet, med det samme!
Vink farvel til pinlige pauser og skuffelser midt i akten og sig hej til et utroligt tilfredsstillende smil fra din elsker!

Som et lækkerrt plus er denne strap-on dildo udstyret med en fræk vibrator, der gør legen med din partner ekstra spændende. Den vil nemlig intensivere stimulationen og nydelsen, hvilket i sidste ende vil skabe helt fantastiske orgasmer. Vibratoren tilbyder flere forskellige vibrationshastigheder, som du kan eksperimentere og variere imellem for at pirre din partner til ukendelighed. Synet af at se og følelsen af at mærke din partners ophidselse vil uden tvivl gøre dig helt vild!
Vibratoren styres nemt med den medfølgende fjernbetjening, der er fremstillet i ABS-plast af høj kvalitet. Vibratoren er i øvrigt batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke er inkluderet.

Dildoen er fremstillet PVC, der er fri for farlige ftalater – så du kan nyde bekymringsfrit. PVC er desuden også kendt for at tilpasse sig kropstemparaturen og er både elastisk samt fast i tekstur.

Det komfortable elastic harness kan nemt justeres så det passer til de fleste størrelse, mens den 20,3 cm lange ftalatfrie dildo vil ramme det perfekte punkt, der vil gøre enhver vild i varmen, hver gang. Harnesset talje størrelse kan desuden justeres fra 66 cm og helt op til 117 cm.

Strap-on dildoen er en perfekt løsning for mænd med rejsningsproblemer, kvinder der ønsker at give sin partner ultimativ nydelse eller for enhver der leder efter en lille smule ekstra mellem benene.

Når du køber dette sæt, får du en række ting med i købet. Du får selvfølgelig den hule dildo og det bløde elastiske harness, men du får også en lækker vibrator, der krydrer oplevelsen med pirrende vibrationer. Sidst, så får du også et gratis “love mask” blindfold. Med dette sæt får du alt hvad du skal bruge for en uforglemmelig aften!

Yderligere information

Vægt 425 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.