Tilbud

PIPEDREAM FETISH FANTASY SUCK N’ STROKE HEAD PENISPUMPE

Pipedream Fetish Fantasy Suck N' Stroke Head penispumpe er penispumpen til manden, som ønsker det ultimative klimaks skabt af forførende pumping og selvforkælelse. Suck N’ Stroke penispumpen imiterer perfekt et blowjob ved, at skabe en stærk sugende følelse, der stimulerer de følsomme nerveender under- og omkring dit penishovede og som garanterer, at give dig fortryllende orgasmer. Den er enkel og nem at anvende og er derfor også god til nybegyndere.

Sæt blot den gennemsigtige sugekop over din penis og sørg for, at det bløde silikoneærme klamrer sig lufttæt om din penis. Vælg herefter den rigtige størrelse penisring,  så penis sidder rigtig tæt, fold ærmet over pumpecylinderen og nyd følelsen af en vakuum-tæt forsegling omkring dit hoved. Nu kan du begynde at pumpe med håndpumpen og drive din erektion til det helt ekstreme.

Med i pakken får du en vakuumpumpe med en pumpebold, som sikrer en intens blowjob-lignende sugning, 13 meget fleksible og forførende penisringe og en gratis, sensuel lovemaske. Inkluderer desuden glidecreme og toy cleaner.

197 Kr. 177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med Pipedream’s frække Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head penispumpe dykker du ind i en verden af forførende pumping og selvforkælelse. Suck N’ Stroke penispumpen imiterer perfekt et blowjob ved, at skabe en stærk sugende følelse, der stimulerer de følsomme nerveender under- og omkring dit penishovede og som garanterer, at give dig fortryllende orgasmer. Ved hvert pump med pumpbolden vil det bløde silikone ærme klamre sig om din mandighed og glide op og ned af penis ved hvert pump, hvilket skaber den autentiske følelse af et blowjob. Penispumpen er perfekt til manden, som ønsker at kunne lege med sig selv, men stadig få den dejlige nydelse af et blowjob.

Den er også god til nybegyndere som ønsker, at eksperimentere med pumping, da den er simpel og nem at bruge. Sæt blot den gennemsigtige sugekop over din penis og sørg for, at det bløde silikoneærme klamrer sig lufttæt om din penis. Vælg herefter den rigtige størrelse, af de 13 penisringe som medfølger, så penis sidder rigtig tæt og fold derefter ærmet over pumpecylinderen og nyd følelsen af en vakuum-tæt forsegling omkring dit hoved. Nu kan du begynde at pumpe med håndpumpen og drive din erektion til det helt ekstreme. Pumpen kan man desuden benytte til træning, og med de forskellige penisringe, kan du teste dine grænser. Jo tættere Suck N’ Stroke penisringen sidder, desto stivere og længere vil du opleve, at din erektion bliver. Med i sættet følger der også en lovemaske, som kan bruges til at tilføje endnu mere spænding til oplevelsen, vække dine sanser og opnå dine vildeste dine fantasier. Benyt masser af glidecreme for en ekstra våd, ekstra vild oplevelse.

Yderligere information

Vægt 190 g
Størrelse 60 x 115 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.