Pipedream FETISH FANTASY SPIDER GAG

Få dit livs oplevelse med en gag – og gør det ordentligt med Pipedream Fetish Fantasy Spider Gag. Denne ekstreme gag åbner ikke blot din partners mund, den sørger for at den er mere en “vidt åben”.

Vis din partner hvem der har magten, eller lad dig dominere og overgive dig fuldstændigt til din partner. Når munden er åbnet kan alt puttes ind i den og det er den dominerende part der bestemmer hvad – det en spændende og ophidsende følelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet!

Spider gaggen består af en stål ring, der har fire metal ben samt en læder-look strop, der sørger for at alt sidder hvor det skal. Bagtil sidder spændet, der kan tilpasses så det passer perfekt til de fleste størrelse.

Diameteren på ringen måler 3,8 cm. Gaggen, der gør dig mundlam, er fremstillet i stål, mens læder-look stroppen består af blødt vinyl for maksimal komfort.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Når vidt åben ikke er “rummeligt” nok for dig, så vil Pipedream Fetish Fantasy Spider Gag få jobbet gjort. På et splitsekund vil der være plads til en masse – og du vil have mulighed for at udleve dine frækkeste, mest kinky fantasier!

Denne ekstreme gag består af en stål ring med fire kurvede metal “ben” der sidder fast på ringen. Selve gaggen og dens ben forhindrer munden i at lukke, hvilket vil efterlade din underdanige partners mund (mere end) vidt åbent for hvad som helst – det er dig der bestemmer, hvad du ønsker at putte ned i munden på vedkommende!

Gaggen er perfekt til parret, der elsker BDSM lege og hvor den ene elsker at dominere, mens den anden elsker at blive domineret.
Ved at bære gaggen vil man nemlig miste magten og overgive sig fuldstændigt til sin partner, hvilket vil være en utroligt ophidsende følelse. Hvad der sker ligger ikke længere i din magt – og overraskelsen over dette vil skabe en spænding du ikke vil kunne få andre steder!
Er det derimod ens partner der bærer gaggen, vil man selv have enorm magt og kontrol over vedkommende. Du bestemmer nemlig hvad der skal foregå og hvordan du vil pirre din partner og ikke mindst dig selv.
Mærk selv din partners gane og dens struktur – og alle dine sanser vil blive vækket og pirret til ukendelighed. Du vil opnå den ultimative magt og understrege overfor din partner hvem der virkelig bestemmer.

Selvom BDSM lege er utroligt ophisende og sjove, så sørg dog altid for at have et safe word, så i altid kan slutte legen mens den er god. Med denne gag anbefaler vi både et ord og et håndtegn, i tilfælde af at partneren ikke har mulighed for at sige fra.

Takket være dens læderspænde vil det være sikkert og nemt at bære denne gag. Du kan nemlig indstille den således at den ikke er ubehagelig, men passer helt perfekt og stadig holder alting på plads. Det gør det også nemt at fjerne gaggen igen, når legen er slut eller man ønsker at stoppe.
På grund af spændet passer denne gag til desuden til de fleste størrelser og kan både benyttes af mænd såvel som kvinder.

Yderligere information

Vægt 110 g
Størrelse 60 x 115 x 205 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.