Pipedream FETISH FANTASY SPANDEX 3-HOLE HOOD Maske

Med Pipedream Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood Maske kan du bevare din underdanige partners inkognito og få den fulde magt over vedkommende.

Den komfortable maske er designet til at kunne strækkes over hovedet og passer derfor til de fleste størrelser. Det tynde, lette Spandex materiale, som masken er fremstillet i, gør at vejrtrækning og hørelse er nemt som en leg – for selv de vildeste lege skal stadig være behagelige og sikre for den underdanige partner. Masken er desuden et unisex produkt.

Det bedste af det hele? Dit “offer” kan se alting, alt imens du har fri adgang til deres mund.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Bevar din underdanige partners inkognito takket være Pipedream Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood Maske.

Nu kan du forblive anonym overfor din partner og på denne måde lade dit indre sexmonster springe frem, helt bekymringsfrit. Masken ligger også op til et frækt, kinky rollespil sammen med partneren og kan både bruges af den dominerende eller den underdanige part.

For den dominerende kan den anonyme maske give en følelse af at være en authoritet – og det samme vil din partner føle. Prøv selv og se, hvordan vedkommende vil adlyde hver eneste ordre fra dig, lige så snart masken er på! Nemmere får man ikke den ultimative magt!
For den underdanige vil masken give en følelse af at være fasbundet – bare på hovedet. Det eneste der er fri er øjnene og munden, så du kan se hvad din partner foretager sig og underkaste dig ved at give ham magten over hvad der kommer – eller ikke kommer – i din mund. Med masken frarøvet den dominerende sin partners identitet som en straf for at være uartig. Denne følelse af, at blive domineret vil være enormt ophidsende!

Denne komfortable maske har huller til øjnene og til munden, så du har mulighed for at være vidne til, at se sin partner blive forført over synet af dig. Hullet til munden giver mulighed for, at man kan pirre sin partner med fræk oralsex, eller lade sin partner få fri adgang til mundens pirrende struktur. Masken bringer en uforudsigelighed, der bringer spænding ind i sengegymnastikken.

Masken er designet til at kunne strække sig fuldstændigt over hovedet, mens det tynde, meget lette stof gør vejrtrækning og hørelse nemt som en leg. Det bedste af det hele? din underdanige partner kan stadig se og du har stadig adgang til deres mund!
Takket være det strækbare spandex materiale vil masken kunne passe til de fleste størrelser og er desuden et unisex produkt.

Yderligere information

Vægt 60 g
Størrelse 35 x 115 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.