Pipedream FETISH FANTASY ROPE CUFF AND TETHER Bondagesæt

Nyd den lækre følelse af at blive fastbundet fra hoved til tå, eller nyd følelsen af at have den fulde kontrol over din partners nydelse med Pipedream Fetish Fantasy Rope Cuff and Tether Bondagesæt.

Med i sættet får du et par håndjern af reb, der er berenget til håndleddene og et par håndjern af reb, der er beregnet til at fastbinde anklerne.
Derudover får man 4 tøjre af reb samt et “Satin Love Mask” blindfold, der lægger op til yderligere leg, her især pirrings -og sanseleg.

Rebene er fremstillet af Polyester samt ABS plast og føles fløjlsblød mod huden.

267 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Udfrosk forførelsen af antik japansk reb-leg med Pipedream Fetish Fantasy Rope Cuff and Tether Bondagesæt.

Man skulle tro, at det var løgn, men nogle stærke reb kan gøre en verden til forskel for du og din partners sexliv. Ved at fastbinde sin partner, eller blive fastbundet, kan man nemlig opleve en spænding og et adrenalin kick, der vil vække alle sanserne i din krop, så du virkelig kan mærke at du lever. De bløde reb, kombineret med et lækkert blindfold, vil desuden også intensivere den stimulering, som du modtager fra din partner, så den orgasmer du får vil føles utrolig intens.

Lad dig forføre af rebene, der tillader dig at udleve dine dybeste, vildeste fetish fantasier og du vil for altid være solgt.

Disse sexede, fløjlsbløde håndjern og tøjr af reb føles helt fantastisk på din krop, men med et simpelt træk på plastik spænderne er du komfortabelt tilbageholdt og holdt i fangenskab – og din partner vil have fuld kontrol over dig, din nydelse og dine orgasmer!

Håndjernene og tøjret er alle sammenkoblet, takket være de faste plastik klip, der holder alting på plads. Disse tillader dig også at udforske og eksperimentere nye, spændende sexstillinger med din partner, som du aldrig før troede var mulige. Nu kan de vildeste fantasier udleves!

Tøjret er også udstyret med små “løkker” på den modsatte side af plastik klipsene, så du kan glide dem rundt om sengerammen. Prøv selv – og nyd den frække følelse af frihedsberøvelse, eller at have den fulde kontrol over sin partner. Der er uendelige muligheder for en masse sjov og frække oplevelser sammen – for med dette sæt er det kun fantasien der sætter grænser for jer!

Når du køber sættet får du et par “håndjern” af reb beregnet til håndleddene og et par “håndjern” af reb, der er beregnet til at fastbinde anklerne. Derudover får man 4 tøjre af reb samt et “Satin Love Mask” blindfold, der lægger op til yderligere leg, her især pirrings -og sanseleg.
Med andre ord, så får du alt det du skal bruge for en utrolig kinky aften sammen med din partner, hvor i virkelig kan få lov til at udforske, drille og pirre hinanden.

Yderligere information

Vægt 515 g
Størrelse 80 x 242 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.