PIPEDREAM FETISH FANTASY MINI PUSSY PUMP

Oplev de smukkeste, fyldige læber med Pipedream Fetish Fantasy Mini Pussy Pump og forfør enhver der er så heldig at beundre dem sammen med dig.

Pumpen fungerer ved hjælp af et vakuum, der vil få skamlæberne til at blive fyldigere. Ved hvert pump med pumpebolden vil læberne blive større. Den sugende fornemmelse vil virke utroligt ophidsende for dig og derfor kan pumpen sagtens bruges i forbindelse med forspil sammen med din partner.

Med i købet får du et gratis blindfold, der kan bruges under brug med pumpen for at den sugende fornemmelse føles mere intens, eller under en fræk sanseleg sammen med partneren. Det er en chance du ikke vil misse!

Formet så den kan placeres over vagina helt perfekt. Vakuum “koppen” er fremstillet i ABS-plast, mens slangen er fremstillet i PVC. Begge materiale er fri for ftalater og utrolig kropssikker.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pump med passion og vær vidne til hvordan din vagina vil svulme og vokse med ren nydelse, takket være Pipedream Fetish Fantasy Mini Pussy Pump. Perfekt til dig som kvinde, der elsker bred, intens stimulering af hele underlivet – nu er det slut med at skulle nøjes med enkle områder og punkter af intimområdet!

Ved hvert pump af den stilfulde, medicinske pumpebold vil den høje intensitet af en super sugeevne stimulere skamlæberne og vagina. Denne sugende fornemmelse vil være yderst ophidsende og vil med garanti sende dig til en verden fyldt med masser af utroligt intense orgasmer!

Selve “koppen” der placeres over vagina er formet for at kunne passe perfekt over dit intimområde. Den lækre sugende fornemmelse er ikke blot utroligt pirrende for dig, men den vil også efterlade dine følsomme skamlæber større og fyldigere. De smukke, fyldige læber vil kunne tiltrække enhver – og vil være utroligt frække at overraske din partner med. Når først du har vidst dem frem, så ved i begge hvad aftenen ender med; et klimaks, lige så strålende og intenst som det rene festfyrværkeri.

Når du er tilfreds med resultatet, eller blot ønsker at stoppe, skal du blot lette trykket og så er dine pirrende læber befriet. Dette gøres nemt og enkelt ved at trykke på “quick release” ventilen og så er trykket lettet på et øjeblik.

Ligesom med en penispumpe, så er det vigtigt at det aldrig er decideret smertefuldt at bruge Pussy pumpen. Er man nybegynder er det derfor vigtigt at starte op med små skridt og mærke efter på sin krop hvornår man har nået sin grænse.
Det er selvfølgelig ikke farligt at benytte pumpen, men det skal altid være en fantastisk fræk oplevelse at bruge pumpen for at man får lyst til at bruge den igen og opleve alle de frække fordele. Og lytter man til sig selv, er der ingen tvivl om at man vil få utrolig meget glæde ud af den.

Med Pipedream Fetish Fantasy Mini Pussy Pump er du og din partner i trygge hænder. Vakuum “koppen” er fremstillet i ABS-plast, mens slangen er fremstillet i PVC. Fælles for begge materialer er, at de er fri for farlige ftalater, hvilket betyder at pumpen kan nydes bekymringsfrit.

Med i købet får man desuden et blindfold, der vil svække synet når man bære det – og vække de andre sanser. Det vil være et perfekt krydderi til oplevelsen, hvis man virkelig vil få det fulde udbytte under pumpningen. Det lækre blindfold kan også bruges efter pumpens brug til et frækt forspil fyldt med pirring.

Yderligere information

Vægt 220 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.