Pipedream FETISH FANTASY LIMITED EDITION TEASE-N-PLEASE KIT

Er du klar til dit livs frækkeste, mest kinky aften sammen med din partner? Med Pipedream Fetish Fantasy Limited Edition Tease-N-Please kit får du nemlig alt hvad i skal bruge for at udforske hinandens uartige sider.

Med i sættet får du en kildende Feather Tickler fjerdusk, en Flogger pisk til de vildere ture, en ball gag der lukker munden på din partner samt et par Love Dice terninger, der bestemmer hvad næste skridt i legen er.
Sidst får man også et gratis “Satin Love Mask” blindfold, der frarøver din partner sin synssans – så vedkommende kun skal tænke på den nydelse som de modtager.

Fjerduskens håndtag, Ball Gaggen samt terningerne er alle fremstillet i ABS-plast. Fjerduskens fjer er fremstillet i imitations fjer. Blindfoldet og pisken er fremstillet i Polyester, mens gaggens strop er fremstillet i nylon.

277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Forvandl dit soveværelse til en erotisk legeplads med dette fantastiske Pipedream Fetish Fantasy Limited Edition Tease-N-Please Kit. I dette sæt får du alt hvad du skal bruge for at kunne udforske dine fetish fantasier! Mulighederne er uendelige og det samme er al den sjov, som du kan have sammen med din partner.

Når først sættet er taget frem, så vil i begge med sikkerhed vide hvordan aftenen ender; med pirrende smerte, ophidsende tilbageholdelse og orgasmer, som man aldrig har oplevet dem før.
Sættet er yderst velegnet til dig, der er ny inden for den spændende verden af ophidsende smerte og pirring, da du får alle de basale, men nødvendige, redskaber til de fristende fetish lege. Men sættet kan også med fordel nydes af dig, der er mere erfaren, da dette sæt tilbyder masser af variation.

Start egen ud med at frarøve din partners synssans med det gratis “Satin Love Mask” blindfold. Ved at frarøve synssansen fjerne man fokus på det visuelle og din partner vil kunne mærke den stimulation som vedkommende modtager på kroppen betydeligt bedre. Derfor intensiveres nydelsen – og de orgasmer som din partner vil ende med.

Når dette er gjort kan du gå skridtet videre ved at lukke munden på din partner med den medfølgende Ball Gag. På et splitsekund vil din partner for alvor vide hvem der bestemmer – en følelse, der er utroligt ophidsende for jer begge. Når din partner hverken kan se noget, eller sige imod kan du gå igang med at pirre vedkommende til ukendelighed.

Dette gøres selvfølgelig med de to pirringsredskaber, der er med i sættet, nemlig den drilske “Feather Tickler” fjerdusk og den sindsoprivende flogger.

Den bløde fjerdusk vil være oplagt at starte pirringen mellem. Ved at køre fjerene over din partners krop og kilde vedkommende, vil alle kroppens nemlig sanser blive vækket og kroppen vil være helt tændt på at opleve mere af den pirrende stimulation. Når først man har mærket den pirrende fornemmelse af de kildende fjer vil man for altid være solgt!

Hvis din partner har været uartig, eller du synes at legen skal udvikle sig lidt til en vildere og mere kinky leg, så kan du straffe din partner med den frække flogger. Floggeren er en pisk der består er flere “snore”. Det frække ved en flogger er dens uforudsigelighed; for en flogger kan starte blidt op ved at kilde med sine bløde snore, men kan også slå hårdt og give en bred, ophidsende smerte.
Du kan også med fordel drille din partner ved at variere mellem fjerdusken og floggeren for at skabe endnu mere spænding og uforudsigelighed.

Sidst får man et par lækre “Love Dice” terninger med, der tilbyder endnu mere variation i legen. Ved at kaste dem kan i nemlig finde ud af hvad næste skridt i legen er. De er også yderst velegnet til at pifte forspillet op. Mulighederne er mange – og det er kun fantasien der sætter grænser!

Yderligere information

Vægt 295 g
Størrelse 50 x 280 x 380 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.