Pipedream FETISH FANTASY LIMITED EDITION HOLLOW STRAP ON 15 cm

Overrask din partner med en større størrelse og en større, utrolig sexet, selvtillid med Pipedream Fetish Fantasy Limited Edition Hollow Strap on. Sættet kan også bruges af dig, der lider af rejsningsproblemer eller af dig som kvinde, der enten er i et lesbisk forhold eller ønsker at bytte rollerne med din mandlige partner. Der er et hav af muligheder!

Dildoen har en realistisk form med både et blødt penishoved og pirrende blodårer. Den er desuden fremstillet i PVC, der er fri for ftalater og tilpasser sig kroppens temperatur. Det lækre harness er fremstillet i blødt elastic og kan strækkes, så det passer til de fleste størrelser.

Længden på dildoen er 15,2 cm, hvoraf 14,5 cm kan føres op, mens bredden er 4,5 cm. Den indvendige længde er 11 cm og den indvendige diameter er 3,5 cm.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912320510 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sig farvel til de pinlige, bratte stop og skuffelser midt i akten med Pipedream Fetish Fantasy Limited Edition Hollow Strap On.

Dildoen er formet realistisk og er derfor udstyret med et forførende penishoved og blodårer, der vil pirre når sexlegetøjet føres ind og ud. Den realistiske form giver også en meget autentisk følelse, som også vil være en stor pirrings faktor.

Denne hule dildo kan ikke blot hjælpe mænd med rejsningsproblemer, den kan også bruges til kvinden der ønsker at tilfredse sin partner på en ny eller spændende måde, eller til manden der ønsker at overraske sin partner med en større og bredere frækkert mellem benene. Dildoen forbliver fast under akten og takket være det lækre harness, der sørger for at tingene bliver hvor de skal, så vil man ikke opleve at tingene glide eller falder af midt i det hele.

Dildoen er fremstillet i ftalatfri PVC, der har en fortræffelig elasticitet og fasthed, præcis som den ægte vare. Materialet tilpasser sig desuden kroppens temperatur for at give maksimal komfort under brug.
Det medfølgende harness er fremstillet i blødt og behageligt elastic, så det er muligt at bære det i længere tid for timevis af sjov. Det kan også nemt strækkes, hvilket gør, at den kan passe de fleste størrelser.

For ham vil strap on dildoen tillade begge parter at nyde ophidselsen af face-to-face sex, endda også selvom han er kommet eller hvis han ikke har kunnet holde sit penis hård. Bare før penis inde på denne hule dildo og fortsæt legen med din partner, også selvom du lider af rejsningsproblemer! Nu kan i begge afslutte samlejet med et selvtilfreds smil!

For hende vil dette sæt kunne bæres som enhver strap-on dildo og nyde glæde af alle former for strap-on sex med partneren. Dette sæt kan desuden med fordel bruges til det lesbiske par, der ønsker at give hinanden ultimativ nydelse.

Dildoen er nem at rengøre efter brug med lidt antibakteriel toycleaner samt lidt varmt vand. Derefter lader man det blot tørre inden man opbevarer det andetsteds – og så nemt kan det gøres. Vi anbefaler desuden, at man benytter sig af en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet for en ekstra vild oplevelse.

Yderligere information

Vægt 285 g
Størrelse 80 x 140 x 295 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.