Pipedream FETISH FANTASY LIMITED EDITION BEGINNER’S BUTT PLUG

Hvis du er nybegynder og leder efter den helt perfekte buttplug til at udleve dine frække anale fantasier, så skal du ikke lede videre. Med sin størrelse og slanke form er Pipedream Fetish Fantasy limited edition beginner’s butt plug som ønsker at udforske anal stimulering. Fremstillet i et lækkert blødt materiale, som sikrer din komfort og nydelse samt udstyret med en lille fod, der samtidig sørger for din sikkerhed. Brug buttpluggen sammen med en vandbaseret glidecreme for en ubeskrivelig, nærmest himmelsk nydelse og for lettere at kunne føre legetøjet op og stimulere et af de mest følsomme og ophidsende steder på din krop. Også velegnet til de lidt mere erfarne indenfor buttplugs som foretrækker en lidt mildere form for udfyldning, men stadig ønsker en forholdsvis dyb anal stimulering. Måler 5 x 7,5 x 14 cm.

119 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedream Fetish Fantasy limited edition beginner’s butt plug er perfekt til nybegynderen, der ønsker at udforske den spændende og utrolig pirrende nydelse skabt af ophidsende anal stimulering, men som ønsker at starte stille og roligt op.

Med sin forholdsvis lille størrelse og slanke form vil man nemlig ikke blive fyldt op til bristepunktet, hvilket kan være ubehageligt hvis man ikke er trænet op til det, men man vil stadig mærke alle fordelene ved anal stimulering og blive overvældet af den utroligt pirrende og helt nye form for nydelse. Og det er ikke kun nybegyndere der kan få glæde af denne butt plug, for hvis du har lidt mere erfaring og blot leder efter en simpel og enkel buttplug, som er utrolig sikker og lækker at føre op, eller hvis du er typen, som ikke kan lide at blive fyldt til det maksimale i form af en bred buttplug, så er denne butt plug også noget for dig.

Selvom den er slank, vil du stadig få følelsen af en forholdsvis dyb penetrering analt.

Fremstillet af et ekstremt blødt materiale, som gør den nem og behagelig at føre op og som samtidig vil pirre dig til det maksimale. Mærk hvordan, at buttpluggen vil kærtegne dig indvendig og vække dine følsomme sanser og du vil være solgt.

Når du køber dig en Pipedream butt plug, køber du dig til 100% sikkerhed. Med sin lille fod kan du nu nyde analstimulering uden at skulle bekymre dig for, om buttpluggen vil sætte sig fast ubehagelige steder. Den lille “fod” vil nemlig kunne fungere som et håndtag når du har brug for det. Hiv blot i foden når du er færdig med at lege med den og så er den ude igen. Det er enkelt, det er betryggende og derfor bliver det også sjovere at lege analt.

Og det er ikke kun på det plan, at buttpluggen er sikker. Hvis du lider af sensitiv hud og er meget følsom i dit intimområde kan du sagtens nyde denne frække buttplug. Den er nemlig lavet af et ultra-blødt materiale, der er 100% fri for ftalater.

Når du bruger en buttplug anbefaler vi, at du bruger en glidecreme sammen med den, da det vil gøre oplevelsen endnu bedre for dig og gøre det endnu nemmere at bruge den. Lige med Pipedream Fetish Fantasy limited edition beginner’s butt plug anbefaler vi en vandbaseret glidecreme for også at skåne det materiale, som buttpluggen er lavet af.

Sørg desuden altid for, at rengøre dit legetøj før og efter brug, især når det bliver brugt til at lege analt. Dette kan gøres nemt med lidt toycleaner og så er du sikret at legetøjet er 100% desinficeret. Dette er ikke noget, der skal nedprioriteres, hvis man altså ønsker at mindske risikoen for efterfølgende ubehag og gener.

Få en vild oplevelse ved at prøve analstimulering og oplev en helt ekstrem dejlig, ny form for nydelse. Hvis det lyder fristende, så vil Pipedream Fetish Fantasy limited edition beginner’s butt plug blive din nye bedste ven.

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 50 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.