Pipedream FETISH FANTASY KIT LOVER’S FANTASY Bondagesæt

Udforsk hinandens uartige side med Pipedream Fetish Fantasy Kit Lover’s Fantasy Bondagesæt.

Med i sættet får du alt hvad du skal bruge for en kinky aften fyldt med sindsoprivende orgasmer.

Du får nemlig en fræk læder pisk, der vækker alle kroppens sanser ved enten at kilde dem blidt eller piske dem hårdt, et par stærke håndjern der giver dig ultimativ magt samt et gratis “Satin Love Mask” blindfold, der intensivere stimuleringen fra pisken og håndjernene.

Pisken er fremstillet i læder, mens håndjerne er fremstillet i metal.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Har du altid haft lyst til at udforske din partners, og din egen, uartige side, så er Pipedream Fetish Fantasy Kit Lover’s Fantasy Bondagesæt den perfekte starter-pack, der vil hjælpe jer til at kunne udleve jeres vildeste, frækkeste og mest kinky fantasier.

Hvis du er ny indenfor bondageleg, så har du en helt ny verden, fyldt med unik nydelse, at glæde dig til. Men hvis du, som så mange andre, føler at det er en uoverskuelig rejse bare at få udstyret, der er nødvendigt for at kunne tage på et kinky eventyr, så er dette sæt oplagt til du og din partner. I får nemlig alt hvad i skal bruge for masser af magiske aftener sammen – og i vil være forberedte til eventyr i massevis!

Den frække læder pisk er en vigtig del af sættet. Den sørger nemlig for at skabe den helt rette stemning. Takket være piskens mange bløde snore vil du kunne forføre din partner ved langsomt at lade de små snore køre rundt på kroppens eurogene zoner og på denne måde pirre vedkommende til ukendelighed.
Når du synes at din partner er blevet ophidset nok til at gå videre med legen, kan du intensivere stimulationen ved smække og piske din partner. De mange snore sørger for en bredere, mere ophidsende smerte. Et pisk med denne og din partner vil for alvor være solgt.

Ønsker i at gå skridtet videre kan i tilføje stærke metal håndjern til legen. Disse krydrer nemlig oplevelsen med dominans og giver dig den ultimative magt over din partner. Følelsen af at være fastbundt vil være utroligt ophidsende for din partner og kombineret med læder pisken vil nydelsen være enorm.
Med i sættet får man 2 tilhørende nøgler i tilfælde af, at man mister den ene – på denne måde kan man også nyde legen bekymringsfrit og overgive sig fuldstændigt.

Er det ikke vildt nok? Så kan legen faktisk krydres yderligere. Med i sættet får man nemlig et gratis “Satin Love Mask” blindfold, der frarøver din partner fra sin synssans. Frarøvelsen af denne vil medføre at din partner fokuserer mere på de sanser, som vedkommende har til rådighed.
Det betyder at stimulationen fra pisken og følelsen af, at bære håndjern vil intensiveres og virke mere ophidsende end nogensinde før. Blindfoldet kan også bruges i starten i forspillet for at vække sanserne, så man opnår utrolig intens nydelse lige fra starten af.

De tre ting kan nydes for sig selv, kan kombineres på forskellige måder eller nydes alle 3 samlet i en fræk parleg. Hvad du og din partner ender med at gøre, er op til jer – men en ting er helt sikker; i vil have et hav af muligheder for frække fetish lege, da det bogstaveligtalt kun er fantasien der sætter grænser!

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 70 x 70 x 295 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.