PIPEDREAM FETISH FANTASY INFLATABLE LUV LOG

Leder du efter et diskret sexmøbel, hvor du kan udleve dine mest kinky fantasier og pakke det væk igen når legen er slut, så leder du efter Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Luv Log.

Puden er udstyret med en fræk vibrerende dildo, som du kan nyde under soloseancer. Er i et par vil puden tilbyde fuld støtte under de mere avancerede sexstillinger, og/eller være det perfekte krydderi til forspillet. Vibratoren i dildoen tilbyder desuden flere hastigheder og derfor også variation.
Takket være EZ-Grip håndtaget vil man opnå fuld kontrol over sex puden, uanset om man er alene eller sammen med en partner.

Med i købet får du en oppustelig Vinyl positionspude, en fast, ftalatfri vibrerende dildo og tilhørende fjernbetjening, EZ-grip positionshåndtag og et gratis “Satin Love Mask” blindfold.
Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke er inkluderet. Dildoen er fremstillet i ftalatfri PVC, der gør den kropssikker. Derudover er sættet fremstillet i vinyl og plastik. Puden kan desuden klare en vægt på op til 136 kg.

Længden er 83,8 cm, mens bredden/højden er 28 cm.

547 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912333503 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Klem, vrid, gnid og stød din vej til ultimativ nydelse og opnå derved helt fantastiske orgasmer, som du aldrig før troede var mulige! Takket være Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Luv Log kan alle dine kinky fantasier udleves – også når du er alene og ønsker at forkæle dig selv!

Med Fetish Fantasy Inflatable Luv Log mellem dine ben kan du få den helt rette vinkel hver gang og opnå det nemmere end nogensinde før!
Denne bærbare vinyl positionspude er forret med fløjslblødt plys og har en fast, vibrerende dildo, der er monteret på toppen af puden og der fungerer som et ekstra spicy krydderi til oplevelsen.
Med EZ-Grip position håndtag, der strategisk er placeret rundt omkring puden, kan du skræve hen over sex sadlen, hold fast i dem for støtte og nyd en vild ridetur som du har den fulde kontrol over!

Hop op og vælg imellem forskellige hastigheder ved at indstille “multi-speed” skiven og lad de kraftfulde vibrationer lede dig hen til en helt ny form for nydelse og fremragende orgasmer.
Den faste dildo, der er fremstillet i PVC, er ftalatfri, kropssikker og drives af en lydløs vibrerende motor og formet til at bringe lysten frem i enhver der møder dens vej. Prøv den alene for en helt magisk soloseance eller sammen med en partner og du vil opdage en masse muligheder for variation, hvor du kan opnå dybere penetrering og længerevarende seancer. Det er ikke bare en solo sex maskine, den kan nemlig også fungere som en positionspude man kan bruge sammen med sin partner. Bøj din partner ind over puden eller placer den under deres lår for at støtte vedkommende, f.eks. når i ønsker at eksperimentere med de mere avancerede sexstillinger. Mulighedeerne for sjov er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for jeres frække parlege!

Modsat store, klodsede og dyre sexmøbler så står Luv Log kun fremme i rummet når lysten opstår. Den pustes nemlig op på få minutter og lige så hurtigt kan luften lukkes ud igen, så den hurtigt og nemt kan pakkes væk efter brug. Tag den med dig når du er ude at rejse og nyd trygheden af dit hjem når du er på farten.

Pudens vinyl materiale rengøres hurtigt og nemt efter sengegymnastikken med en klud og varmt vand, mens PVC dildoen kan desinficeres med en god Toycleaner samt varmt vand.

Med i købet får du en oppustelig Vinyl positionspude, en fast, ftalatfri vibrerende dildo, EZ-grip positionshåndtag og et gratis “Satin Love Mask” blindfold, der kan sætte gang i de frække sanse- og pirringslege sammen med partneren.
Puden kan klare en vægt på op til 136 kg. Længden er 83,8 cm, mens bredden/højden er 28 cm.

Yderligere information

Vægt 920 g
Størrelse 340 x 245 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.