Pipedream FETISH FANTASY HOLLOW STRAP ON NATURAL 15 cm

Pipedream Fetish Fantasy Hollow Strap On Natural er det perfekte sexlegetøj for dig og din partner, der ønsker at eksperimentere med vaginal- og/eller anal stimulation.

Formet realistisk med et penishoved og diskret tekstur, der vil pirrer når sexlegetøjet føres ind og ud. Sættet kan bruges både vaginalt og analt.
Fordi sættet er et unisex sexlegetøj og kan det bruges både til kvinde-kvinde, mand-mand eller mand-kvinde samleje.
Er du en mand, og bærer du denne strap-on, vil din penis føles større og fyldigere for modtageren. Overrask din partner med en helt ny mand!

Sættet er fremstillet i PVC, ABS plast samt nylon, der alle er fri for farlige ftalater. Det elastiske harness er justerbart og kan derfor bruges til de fleste størrelser. Det eneste du skal tænke på er din nydelse!

Dildoen har en længde på 16,5 cm, hvoraf 15,2 cm kan føres ind. Bredden er 5,1 cm, omkredsen 13,3 cm og diameteren er 4,2 cm. Den indvendige diameter på den hule strap-on er desuden 3,8 cm.

229 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912160352 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pipedream Fetish Fantasy Hollow Strap On Natural 15 cm er uden tvivl det perfekte par sexlegetøj. Det er nemlig den perfekte strap-on dildo, hvor begge parter, uanset om man er i et homoseksuelt eller heteroseksuelt forhold, får glæde – og enorm nydelse – ud af det.

Dildoen er realistisk formet og har et diskret, men utroligt blødt og forførende penishoved, der med garanti vil føre dig til en helt ny verden fyldt med ny og spændende nydelse. Dildoen er desuden også udstyret med små, diskrete blodårer, der vil give modtageren lidt ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud.
Resultatet af disse små detaljer er en meget autentisk følelse, der vil være meget ophidsende for din partner. Prøv den blot sammen med din partner, og du vil kunne se og mærke forskellen på vedkommendes ophidselse. Det er uden tvivl en oplevelse, som i begge vil være helt vilde med!

Takket være dildoens let kurvede form kan du ramme din partners G-punkt på et splitsekund – og dette kan du hver gang du bruger den.
Ønsker du, at bytte rollerne om med din mandlige partner eller overraske ham med en følelse af en ny og “fremmed” penis, så kan dildoen, takket være den kurvede form, også ramme Prostata, der svarer til mandens g-punkt, helt perfekt.

Pipedream Fetish Fantasy Hollow Strap on Natural er fremstillet i PVC, ABS plast samt nylon, der alle er frie for farlige ftalater. Derfor er sættet sikkert at bruge mod huden. Det eneste du og din partner skal tænke på er at nyde!

Strap on dildoen kan med fordel bruges til kvinde-kvinde samleje, men kan også nydes af et mand-kvinde, eller et mand-mand samleje.
Dildoen er nemlig hul og har plads til en penis. På denne måde kan kvinden overtage magten eller manden på et splitsekund overraske sin partner med en større og tykkere frækkert!
Da dildoen er fastsat på et stærkt harness vil du have fuld kontrol over den – og kunne tilbyde sin partner en pirrende, målrettet og utroligt ophidsende anal -eller vaginal stimulering.
Harnesset er i et elastisk materiale, der gør det muligt at justere den. Derfor kan harnesset bruges af de fleste størrelse.

Strap-on dildoen lægger op til en masse frække oplevelser sammen med din partner. Med i sættet får du sågar et blindfold, så i kan eksperimentere med fræk sanseleg mens i bruger dildoen. Man kan ikke andet end at elske dette frække unisex sexlegtøj!

Sørg altid for at rengøre dit sexlegetøj efter brug og mellem partnere. Det er især vigtigt at sexlegetøjet er rengjort inden man skifter fra at pirre vagina til at pirre anus og omvendt. Dette gøres hurtigt og nemt med en antibakteriel toycleaner.

Dildoen har en længde på 16,5 cm, hvoraf 15,2 cm kan føres ind. Bredden er 5,1 cm, omkredsen 13,3 cm og diameteren er 4,2 cm. Den indvendige diameter på den hule strap-on er desuden 3,8 cm.

Yderligere information

Vægt 315 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.