Pipedream FETISH FANTASY HEAVY-DUTY HOGTIE KIT

Takket være Pipedream Fetish Fantasy Heavy-Duty Hogtie Kit kan du, eller din partner, opnå din drømme bondage-stilling på et splitsekund. Når først din partner er fastbundet, så vil du have magten over hvad der så skal ske!

Med i sættet får du et par håndjern til håndleddende og et par håndjern til anklerne. De er fremstillet i det lækre neopren materiale, der føles fantastisk mod huden.

Derudover får du Heavy-Duty metal spænder og klemmer, der nemt kan justeres for at passe til de fleste størrelser samt en gratis “Satin Love Mask”, der lægger op til pirrende sanseleg. Nu vil din partner hverken kunne se eller gøre noget – og du har den fulde kontrol!

Sættet er et unisex produkt og er fremstillet i nylon og metal.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912312416 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Opnå den fulde kontrol over din elskede partner og hver eneste af deres bevægelse med Pipedream Fetish Fantasy Heavy-Duty Hogtie Kit.

Dette sæt er utroligt nemt at bruge og inkluderer justerbare håndjern til både håndleddene og anklerne. De stærke håndjern er fremstillet i neopren, der er meget fleksibelt og føles helt fantastisk mod huden. Materialet er derfor med til at du kan opnå maksimal komfort selv når du, eller din partner, er fastbundet under længere tid. Nu kan i bruge al den tid som i ønsker på at forkæle hinanden – og derfor gå i detaljer med jeres stimulation, hvilket med sikkerhed vil resultere i helt fantastiske orgasmer!

Sættet indeholder også tykke stroppe af nylon, der føles blødt mod huden og som derfor også forstærker sættets komfort. Derudover indeholder sættet en Heavy-Duty o-ring af metal samt deluxe spænder og klips af metal, der sørger for at din partner ikke vil undslippe i den nærmeste fremtid. Du bestemmer hvornår legen slutter – og hvad der skal ske under den. Sættet lægger derfor også meget op til at man eksperimentere med pirrende sanselege.

Nyd, eller lad din partner nyde den ophidsende følelse af at blive fastbundet uden at skulle bekymre sig om komplicerede teknikker, der i sidste ende ødelægger stemningen for jer begge, eller at skulle binde detaljerede knuder. Med andre ord; du slipper for at skulle fumle med reb, eller snore, du i sidste ende ender med at vikle dig selv og din partner ind i og snuble over. Med dette sæt kan du opnå den ønskede bondage-stilling på et splitsekund – nemmere bliver det ikke!

Håndjernene fastgøres til hogtie-rebet med de fjederbelastede metalklemmer og kan nemt justeres for at kunne passe til de fleste størrelser. Når først din elsker ligger på maven, fastbundet, så vil du have magten over hvad der så skal ske!

Yderligere information

Vægt 365 g
Størrelse 75 x 240 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.