Pipedream FETISH FANTASY Halsbånd med line og manchetter

Opnå fuld kontrol over din underdanige partner med Pipedream Fetish Fantasy Halsbånd med Line og Manchetter, der sørger for at begrænse vedkommendes fulde bevægelsesområde.

Med i sættet får du et blødt nylon halsbånd med 3 o-ringe, der er utroligt behageligt at bære – selv under de helt lange rollespil. Det samme kan siges om de medfølgende manchetter, der også er af nylon. Begge kan justeres, så de passer til de fleste størrelser. Derudover får man en nylon hundesnor, der fastsættes på halsbundets O-ringe.

Med i dette unisex sæt får du et gratis “Satin Love Mask” blindfold.

277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912312447 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tag kontrollen over din elskede, underdanige partner med denne spændende halsbånd, håndjern og snor kombination. Dit “kæledyr” vil lære at de skal adlyde dig på ingen tid, når først du har fastspændt halsbåndet og fastgjort snoren.

De to justerbare nylon manchetter, der er fastgjort til halsbåndet, vil forhindre din partners arm i at have rådighed over et fuldt bevægelsesområde. Du har kontrollen, du bestemmer hvor og hvornår legen skal føres videre og din partner har intet at skulle have sagt. Du får ikke mere kontrol – eller en mere ophidsende følelse af at kunne dominere end du gør med dette frække sæt!

Manchetterne og halsbåndet er begge nemme at justere for at kunne passe til de fleste størrelse, og nylon snoren kan nemt og hurtigt fastsættes på de tre o-ringe på halsbåndet, så i kan gå jeres livs frækkeste gåtur. Gå skridtet videre med dine kinky rollespilsfantasier og udlev samt udforsk alle dine fetish fantasier – du har nu værktøjet til at kunne gøre det!

Da sættet er et unisex fetish sexlegetøj vil det med fordel kunne bruges til alle forhold – både mand/kvinde, mand/mand og kvinde/kvinde – for alle fortjener at kunne nyde følelsen af ultimativ dominans!

Med i sættet får du et justerbart halsbånd af nylon, der er udstyret med 3 o-ringe. Takket være dets materiale er det utroligt behageligt at bære – selv under de længste og vildeste lege. Derudover for man et sæt justerbart nylon manchetter, der også vil føles utroligt behageligt under de helt lange ture. Derudover får man også en snor til halsbåndet, der også er lavet af blødt nylon,

Sidst, men ikke mindst, får man – helt gratis – et “Satin Love Mask” blindfold, der lægger op til en fræk sanse- eller pirringsleg. For når synssansen er frataget, vil alle de andre sanser blive vækket yderligere til livs, hvilket betyder at evt. ekstra stimulering vil føles mere intenst.
Det kan også gøre en mere afhængig af sin dominante partner, hvilket blot vil gøre legen mere virkelighedstro. Der er et hav af muligheder – og det er kun fantasien der sætter grænser for jer!

Yderligere information

Vægt 245 g
Størrelse 80 x 240 x 197 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.