Pipedream Fetish Fantasy Gold Vibrerende Penisring

Pipedream Fetish Fantasy Gold Vibrating Cockring vibrerende pensiring er en rigtig hyggespreder – med masser af muligheder.

Med denne unikke penisring har det aldrig været frækkere at opnå en hårdere og længerevarende erektion. Den har nemlig en masse pulserende vibrationer at byde på og en dejlig stram følelse rundt om penis.
Penisringen er til glæde for begge partner under sex. For på grund af sine pirrende pigge vil den bidrage til intens og enorm forførende klitorisstimulering. Det er den perfekte win-win situation!

Fremstillet af ABS-plast samt TPR, der begge er fri for ftalater. Ringen er desuden dermatologisk testet og nikkelfri. Materialet er desuden yderst fleksibelt og passer derfor til de fleste størrelser. Vibratoren er batteridrevet og kræver 3 x LR44 batterier, der medfølger.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med en penisring kan i få mange flere frække oplevelser sammen. Men ringen kan også nydes i timevis i hede soloseancer. Hvad du ønsker at bruge denne frække sag til, er helt op til dig.

Pipedream Fetish Fantasy Gold Vibrating Cockring vibrerende pensiring sørger for en hårdere og længerevarende erektion – så skal du blot sørge for at nyde “turen”. Penisringen bliver nemlig siddende på en lidt stram, ophidsende måde, hvilket vil gøre erektionen større og hårdere – og så vil den hjælpe med at man kan holde længere.
Træner man med regelmæssigt med penisringen vil man kunne mærke at man med tiden vil kunne holde længere og længere. Men det skal ikke stoppe en fra at nyde penisringens stimulation alligevel.

En lækker detalje ved denne penisring er, at den er udstyret med en stor, vild og kraftfuld vibrator, der vil give en mindst lige så intens nydelse. Den tændes blot ved et enkelt tryk på enden af vibratoren og så er den klar. Der er forskellige vibrationsniveauer som man kan variere i mellem ved et tryk på den samme knap. Denne ene knap er også den som man slukker vibratoren med. En knap er alt hvad der skal til for at modtage en usammenlignelig pulserende nydelse!

Og det er ikke kun stimulation til ham – det er også til hende. Penisringen har nemlig ikke kun et voldsomt og råt look for at fremkalde kinky associationer, den har det for også at kunne stimulere yderligere. De små pigge vil nemlig kilde og pirre et af kvindens mest følsomme steder, nemlig klitoris.

Vi anbefaler, at man altid bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet, uanset om det er til onani eller sex. Det vil nemlig øge følsomheden i jeres kønsdele, så nydelsen fra ringen intensiveres – det samme kan siges om de orgasmer som i vil ende med!

Penisringen er fremstillet af TPR samt ABS-plast, der begge er frie for ftalater. Den er desuden dermatologisk testet og nikkelfri. Du kan trygt lade denne ring få ansvaret for din nydelse og orgasme(r)!
Materialet er yderst fleksibelt og vil derfor kunne passe til de fleste størrelser.

For når du først har fået fingrene i denne ring, så vil du ikke have lyst til andet. Tag på en rejse fyldt med kinky lege og frække oplvelser med Pipedream Fetish Fantasy Gold Vibrating Cockring vibrerende pensiring – og mærk hvordan nydelse virkelig føles.

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 50 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.