Pipedream FETISH FANTASY GOLD STRAP On Harness Dildo 18 cm

Med Pipedream Fetish Fantasy Gold Strap-on Harness dildo kan i bytte rollerne i parforholdet og skabe en spænding og fornyet gnist i sexlivet. På et splitsekund vil bæreren have fuld kontrol og magt over modtageren. Frækkere bliver det ikke!

Fronten af harnesset er fremstillet i falsk krokodille læder, mens selve harnesset er fremstillet i lækkert nylon. Den smukke guld o-ring er fremstillet i metal, mens den lækre, realistiske dildo er fremstillet i PVC, der er fri for farlige ftalater. Det eneste du skal tænke på er at give din partner en ordentlig omgang!

Produktets længde er 20,6 cm, bredden 4,2 cm, omkredsen 13,8 cm mens diameteren er 16,5 cm. Dildoens længde er 18 cm, hvoraf 16,5 cm kan føres op og nydes.
Linningen kan passe op til 112 cm, mens lår stropperne kan passe op til 102 cm og kan derfor passe til de fleste størrelser.

427 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Byt rollerne om, overtag styringen og ram det helt rigtige punkt hos din partner med Pipedream Fetish Fantasy Gold Strap on Harness dildo. Det vil garantere en fræk parleg, der resulterer i en nydelse hos jer begge og som vil lede jer til en helt ny verden af nydelse.

Dette frække, lavtaljede harness er udstyret med et blødt plys foring, der føles fantastisk mod din hud, mens nylon stropperne er fuldt justerbart for at kunne passe de fleste størrelser. Den store O-ring holder alt på plads, mens stemningen og lysten gradvist stiger. Den stærke ring vil kunne klare selv de vildeste ture i sengen! Ringen kan til hver en tid fjernes og erstattes med en ny, større eller mindre, o-ring.

Sættet er fremstillet i forskellige materialer. På fronten af harnesset er det lavet af falsk krokodille læder for at skabe en kinky stemning. Selve harnesset er fremstillet i Nylon, der føles utroligt blødt ved berøring. Den smukke o-ring er fremstillet af metal og giver sættet et ekslusivt look, mens dildoen er fremstillet i PVC af høj kvalitet, der er fri for ftalater, så man kun skal tænke på den nydelse som man modtager. .

Den 18 cm lange, ftalatfrie dildo er i en realistisk form og tekstur, der føles endnu bedre end den ægte vare. Den koniske spids gør det nemmere at føre sexlegetøjet ind, mens den autentiske tekstur med blodårer vil gøre din partner helt vild i varmen. For enden af dildoen er den udstyret med en sugekop, der holder alt på plads. Men hvis du ønsker det, kan dildoen også tages ud af harnesset og fastsættes på jævneoverflade såsom vægge og gulve, for endnu flere spændende oplevelser.
Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med dildoen for en ekstra våd og vild oplevelse. Da det også øger følsomheden i intimområdet vil orgasmerne, som du og din partner vil få af denne frække sag, desuden intensiveres.

Fetish Fantasy Gold er en ny fræk og eksklusiv kollektion, der består af premium fetish produkter, som man bare må eje. Kollektionen er særligt udviklet til det moderigtige par, der ikke er bange for at springe ud i nye og spændende ting. Kollektionen består af en række nye, modige og nødvendige bondage udstyr, der alle er i et karakteristisk design, der særligt er kendt for sin sorte og guld farvekombination. Fælles for alle produkterne er, at de er skabt for at opnå den bedste oplevelse med bondage sexlegetøj, hvor man stadig har friheden til at udleve sine frækkeste, vlldeste fantasier. Det er den nye, guld standard for alle dine fetish fantasier!

Yderligere information

Vægt 425 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm