Pipedream FETISH FANTASY GOLD PLEASURE PADDLE

Med Pipedream Fetish Fantasy Gold Pleasure Paddle kan du vise din partner hvem der bestemmer.

For elsker du pirrende smerte – eller at give den til din partner – så er det denne paddle du skal have fingrene i. Et smæk og i er begge solgt!
Udstyret med en lille snor, der giver fuld kontrol over paddlen, så man kan give sin partner målrettet stimulation.
Takket være det diskrete design er den desuden nem at gemme væk når legen er slut – eller at tage med i udlandet for en spændende rejse fyldt med nydelse!

Paddlen er fremstillet i falsk krokodille læder samt metal. Den lækre følelse af krokodille teksturen vil med garanti forføre enhver, der bliver berørt af den.

Længden er 3,65 cm og bredden er 9 cm.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter et værktøj under parlegen, der viser din underdanige partner hvem der virkelig har “bukserne på” med Pipedream Fetish Fantasy Gold Pleasure Paddle.

Hvis du elsker pirrende smerte, så vil du elske denne sag. Gå skridtet videre fra en hånd og brug i stedet en paddle, der vil kunne give en bredere og skarpere følelse, der med garanti vil vække alle sanserne i kroppen. Selvom at den er forholdsvis lille, så skaber den stor glæde for dem, som er så heldige at have dem som en del af deres kinky parleg. Den er også et uundværligt værktøj i sex rollespil, hvor den ene part har været uartig og fortjener en god straf.

Et smæk med denne faste paddle og din partner vil vide hvem der virkelig bestemmer. Med denne frække sag kan du nemlig levere noget seriøst ophidsende og drilsk afstraffelse med et hurtigt rap eller forkæle din uartige partner med den glatte, sorte krokodille tekstur for at pirre og kærtegne vedkommende imellem den spændende spanking. Det har aldrig været mere smertefuldt – og samtidig ophidsende!

Den lækre tesktur gør også paddlen yderst velegnet til sanselege. Bed blot din underdanige partner om at tage et blindfold på, der får vedkommende til udelukkende at fokusere på stimulationen – på denne måde vil stimulationen fra den lækre krokodille intensiveres – det samme kan siges om nydelsen og de orgasme(ne) som vedkommende helt sikkert vil modtage. Frækkere bliver det ikke!

Hvis i er et par og i ønsker at forfriske jeres sexliv, så behøver det ikke være en stor forandring der skal til. Nogle gange kan de små ting gøre en stor forskel – og det er lige præcis det som Pipedream Fetish Fantasy Gold Pleasure Paddle kan tilbyde jer. Oplev en utrolig spænding og fornyet gnist, der vil vække jeres indre sexmonster og gøre sengegymnastikken til en helt anden oplevelse!

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 10 x 90 x 270 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.