Pipedream FETISH FANTASY GOLD NIPPLE CLAMPS Brystklemmer med fjerdusk

Få dine bryster til at stritte af ren begejstring med Pipedream Fetish Fantasy Gold Nipple Clamps Brystklemmer med Fjerdusk og skab den rette stemning for en fræk aften, sammen med din partner.

Brystklemmerne kan justeres, så trykket passer perfekt til dig og altid er behagelige at bære. De justeres nemt ved at dreje på skruen, der er placeret på siden af klemmerne. Man kan også ændre trykket undervejs for variation.

Fjerduskene vil få dig til at fremstå utroligt fræk, men vil også pirre, kilde og drille du og din partner ved selv den mindste bevægelse.

Brystklemmerne er fremstillet i metal og er dækket til med en gummi overflade for, at de altid vil være utroligt behagelige at bære – også under de længerevarende, vildere omgange sengegymnastik!

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912342789 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Gør dine brystvorter ekstra “glade” og fyldt med nydelse med disse Pipedream Fetish Fantasy Gold Nipple Clamps Brystklemmer med Fjerdusk.

Brystklemmerne er yderst velegnede til dig der er nybegynder og ønsker at udforske stimulering på et af kroppens allermest følsomme områder, men er også velegnet til dig der er mere erfaren, som ønsker at krydrer oplevelsen med fjerdusken, der får dig til at fremstå utroligt frække overfor din partner. Når først du har disse på, så vil du allerede have lagt stemningen for resten af aftenen – og vi kan allerede afsløre, at det bliver en fræk en af slagsen.

For maksimal komfort er brystklemmerne er dækket til med en blød gummi overflade, der gør dem utroligt behagelige at bære – også selvom man bærer dem i længere tid eller bærer dem under de lidt vildere ture.

Som en lækker detalje kan du faktisk justere trykket på brystklemmerne, så der altid er et helt perfekt pres på dine brystvorter. Dette gøres nemt og enkel ved at dreje skruerne, der er placeret på siden af klemmerne.
Brystklemmernes fjerdusk er heller ikke kun til for æstetik; de skaber nemlig ekstra pirring da de bløde fjer vil kilde, drille og pirre når man bevæger sig – en ophidsende følelse, som din partner også kan få glæde af når i roder rundt i soveværelset.

Dette produkt er en del af Pipedreamøs Fetish Fantasy Gold serie, der består af en række eksklusive produkter, der med sit smukke, stilfulde design ikke blot føles godt, men også ser godt ud. Denne linje er især kendt for at skabe maksimal komfort under selv de vildeste fetish lege, så alle kan få glæde af disse ophidsende sexlegetøj!

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 35 x 115 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.