Pipedream FETISH FANTASY GOLD METAL Håndjern

Spænd din partner fast med Pipedream Fetish Fantasy Gold Metal Håndjern og opnå den fulde kontrol over vedkommende!

De ekslusive håndjern er i en guld farve, der er utroligt smukt at kigge på. At se din partner iført disse vil uden tvivl være et utroligt ophidsende syn!
Men lad dig ikke narre; håndjernene er utroligt stærke og er fremstillet i hårdt metal for at kunne klare selv de vildeste ture i sengen.

Håndjernene er udstyret med en “Quick Release” knap, der gør det muligt for dig at stoppe legen mens den er god – eller bruge håndjernene selvom du har smidt nøglerne til dem væk.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912340877 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pipedream Fetish Fantasy Gold Metal Håndjern er til fetish parret, der forlanger det bedste af det bedste. Disse eksklusive håndjern er nemlig en del af Pipedreams nye kollektion fyldt med premium fetish must-haves og er skabt til jer som par, der elsker mode-rigtigt sex udstyr.

Nogle gange skal udstyret ikke blot føles godt, det skal også se godt ud for at man kommer i den rette stemning. Og det er derfor disse frække håndjern af guld er blevet skabt. Din fantasi vil blive en realitet med disse luksuriøse glædespredere.

Disse anodiserede metal håndjern er perfekt for nybegyndere, men er stærke nok til at kunne frembringe stor glæde – og nydelse – for selv de mest avancerede, erfarne fetish entusiaster. Takket være dens styrke kan håndjernene også holde til selv de helt store ture, hvor sengen rigtigt kommer på arbejde.

Håndjernene er utroligt nemme at benytte. De fungerer præcis som alle andre håndjern og “trykkes” fast for at fastlåse din partner og låses derefter op med en nøgle. I en fræk leg kan partneren have magten over nøglerne og evt. gemme dem væk.
Men frygt ej – for hvis legen bliver for meget og du ønsker at blive befriet for håndjernene, behøver du ikke bekymre dig om at ende ligesom Jessie fra “Geralds farlige leg”. Disse håndjern har nemlig, modsat dem i filmen, en “guick release” knap, der kan bruges i tilfælde af at du f.eks. mister nøglen.

Håndjernene er fremstillet i hårdt metal og takket være dem kan man lege de vildeste lege uden at sexlegetøjet går i stykker midt i akten. De frække håndjern sørger også for at din elskede partner ikke stikker af i den nærmeste fremtid!

Yderligere information

Vægt 205 g
Størrelse 28 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.