Pipedream FETISH FANTASY GOLD MAGNETIC pirringsklemmer

Forfør din kæreste ved at ligne en milion takket være Pipedream Fetish Fantasy Gold Magnetic Pirringsklemmer, der er udsmykket med sten og et skinnende eksklusivt finish der vil tiltrække enhver der møder din vej. Når du først bærer disse vil din partner ikke kunne holde fingrene fra dig!

Klemmerne er udstyret med magneter, der forsigtigt klemmer brystvorterne for at holde dem stive og giver det perfekte klem hver eneste gang.

Produktet er fremstillet i metal og plastik, der sørger for maksimal komfort og bliver siddende – også under de vildere, længerevarende omgange sengegymnastik.

249 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912340884 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter de helt perfekte brystvorteklemmer, der kan få dine bryster til at stritte af glæde og begejstring, så leder du efter Pipedream Fetish Fantasy Gold Magnetic Pirringsklemmer.

Disse luksuriøse magnetiske klemmer er støbt i metal af allerhøjeste kvalitet og er håndpoleret til perfektion for at skabe det perfekte, eksklusive look. For at understrege dette er pirringsklemmerne udsmykket med smukke sten, der vil komplimentere alle dine gode træk.
Klemmerne er udstyret med magneter, der forsigtigt klemmer dine brystvorter for at holde dem stive og giver dig det perfekte klem – hver eneste gang.
Sidst er klemmerne er i et hygiejnisk finish der er glinsende, fast og nemt at rengøre. For når man forkæler sig selv, så fortjener man at kunne nyde det, uden at det efterfølgende skal være besværligt!

Brystvorteklemmerne er en del af Pipedreams eksklusive serie, nemlig Fetish Fantasy Gold. I denne serie har man kombineret stilfuldt, luksuriøst design med uartig BDSM sexlegetøj og på denne måde skabt produkter, der er utroligt fristende for enhver, der ønsker at udleve sine dybeste fetish fantasier. Fetish Fantasy Gold serien er den nye guld-vinder standard for alle dine frække lege!

Der er ingen tvivl om, at når man bærer disse på sine brystvorter vil man ligne – og føle sig som – en million. Og det er ikke kun dig der vil føle det – for synet af at se dig med dette smykke på, vil være utroligt forførende og uimodståeligt for din partner. Overrask din partner i en spændende parleg og opnå et klimaks som aldrig før!

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 25 x 78 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.