Pipedream FETISH FANTASY FURRY CUFFS Red Plys Håndjern

Fastlås din partner og få fuld kontrol over vedkommende med Pipedream Fetish Fantasy Furry Cuffs Plys Håndjern.

Håndjernene er fremstillet i hårdt metal, der kan klare de vildeste omgange med partneren, og er forret med fløjlsblødt falsk pels for maksimal komfort under akten.

Låsemekanismen i håndjernene er desuden udstyret med en “Quick Release” knap, der kan bruges i tilfælde af at du har mistet nøglen eller blot ønsker at stoppe. De kan justeres og vil derfor vil håndjernene kunne passe til de fleste størrelser.

Takket være sættets størrelse kan håndjernene hurtigt og nemt gemmes væk når legen er slut. Dette gør dem også til fantastiske rejsemakker og giver dig mulighed for at fastlåse din partner hvor som helst – og når som helst.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fastlås din elskede partner og udforsk dine dybeste, mest kinky fetish fantasier med disse Pipedream Fetish Fantasy Furry Cuffs, der er yderst velegnet til nybegyndere, men som samtidig er så uimodståelige, at eksperter også kan få glæde af dem.

Der er ikke noget frækkere end at blive bundet, eller sat i håndjern og blive pirret af sin partner, mens man ingenting kan gøre. Det eneste der kunne være ligeså frækt, er at være den der har magten over sin partner.
Håndjern er en klassisk, lettere diskret måde at opnå disse utroligt ophidsende følelser på og de kan nemt gemmes væk når legen er slut igen. Ønsker du, at prøve noget der virker hver gang og sender dig til en ny verden fyldt med nydelse – så ønsker du at prøve følelsen af frække og kinky håndjern, der kan holde til selv det mest vilde sengegymnastik!

Håndjernene er forret med fløjlsblød falsk pels, der vil begrænse din partners bevægelsesområde på den mest komfortable måde, alt imens at din partner vil føle sig enormt fræk og sexet.

Låse mekanismen er udstyret med en “Quick Release” knap i tilfælde af at du måtte have mistet de medfølgende nøgler. Dette gør disse første gangs håndjern utroligt sikre for dig som bærer håndjernene. Denne knap er nemlig din forsikring om, at du altid kan stoppe mens legen er god – og nemt kan komme ud af håndjernene igen når du ønsker det.

Håndjernene kan nydes af alle, kvinder som mænd, og kan nemt og hurtigt justeres og tilpasses så de passer til de fleste størrelser. For alle fortjener nydelsen af at blive “bundet” og pirret til ukendelighed af sin frække partner. Der er ingen tvivl om, at du vil elske den sensuelle følelse af den bløde pels der driller, kilder og pirrer – alt imens at din partner krydrer oplevelsen med endnu mere spænding.

Yderligere information

Vægt 110 g
Størrelse 30 x 105 x 150 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.