Pipedream Fetish Fantasy Fjernbetjent Vibrerende Strap-On 25 cm

Uanset om du er kvinde eller mand, vil du få glæde af Pipedream Fetish Fantasy vibrerende strap-on.  Som kvinde vil du kunne give din partner en pirrende fornemmelse med den lækre dildo og de ophidsende vibrationer. Som mand vil du kunne overraske din partner med en fyldigere og længere penis. Sammen med den medfølgende maske vil mulighederne for en fræk og pirrende parleg være mange: udforsk og varier imellem de forskellige vibrationshastigheder, mens din partner har bind for øjnene for at vække vedkommendes sanser og du – og din partner – vil være garanteret en ophidsende oplevelse. Brug en vandbaseret glidecreme for at opnå helt fantastiske orgasmer. Pipedrean Fetish Fantasy strap-on vibrator er fremstillet af PVC og er fri for ftalater. Dildoen har en længde på 25,4 cm og en bredde på 5 cm. 

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedream’s Fetish Fantasy vibrerende Strap-on kan bruges af både mænd og kvinder. Perfekt til det homoseksuelle par, som ønsker at kunne pirre og stimulere hinanden på en helt ny, fræk måde, til manden der ønsker at overraske sin partner med en fyldere og længere penis eller til det heteroseksuelle par som ønsker at lege og udforske hinanden på en helt ny måde. Med denne strap-on er mulighederne mange – og alle enormt frække og ophidsende. 

Strap-on dildoen kombineret med dens  ophidsende vibrationerne optimerer oplevelsen, pifter stemningen yderligere op og garanterer et usammenligneligt klimaks – for begge parter. Med denne strap-on vil sex aldrig være kedeligt. 

Som kvinde kan du nemlig bruge denne strap-on som en traditionel vibrerende strap-on og pirre din partner til bristepunktet i en fræk parleg, uanset om det er en kvinde eller en mand. 

Er du mand og ønsker du en lidt længere og fyldigere penis, så kan du nu overraske din partner med denne pirrende strap-on. Brug evt. den medfølende maske på din partner, så vedkommende ikke kan se, men blot mærke dig og dit nye frække vedhæng. Perfekt til at stimulere og vække din partners sanser, mens du oplever en helt ny selvtillid og nydelse.

Oplev og nyd hinanden på en helt ny og spændende måde. Vibratoren er nemlig udstyret med en fjernbetjent multi-speed funktion, hvilket betyder at i kan variere i mellem forskellige vibrationshastigheder, der går fra milde vibrationer til kraftigere, mere intense vibrationer. Uanset om man kan lide det hårdt eller blødt, så vil man ikke blive skuffet med denne strap-on. Find den hastighed som er helt perfekt til jer, eller hvad i lige har lyst til den enkelte dag. Det betyder også, at uanset hvad man lige har lyst til, så vil man blive tilfredsstillet. 

Vi anbefaler, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med denne strap-on. Det vil give en lækker og blød følelse og gøre det mere behageligt for modtageren når dildoen bliver ført op. 

Yderligere information

Vægt 455 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.