Pipedream FETISH FANTASY FIRST TIME FLOGGER Pisk

Der er ingen tvivl om, at du får markeret hvem der bestemmer når du først har straffet, pirret og kildet din partner med Pipedream Fetish Fantasy First Time Flogger Pisk.

Nu er det slut med kun at drømme om at have magten over din elsker – nu kan de frække fetish fantasier udleves!

En flogger er et must-have i enhver fetish-entusiasts hjem og med denne klassiske form går man aldrig galt i byen.
Man kan nemlig blive kildet og forført blidt af de lange snore, men også blive smækket og pisket af dem.
Derfor er den også perfekt i en fræk pirrings -og sanseleg sammen med din partner – og kan nydes af både nybegyndere såvel som de mere erfarne.

Floggeren er fremstillet i Polyurethane (PU) og er et unisex sexlegetøj. Længden på pisken er desuden 51,4 cm.

87 Kr.

Beskrivelse

Hungrer du efter at vise din partner hvem der bestemmer? Så gør det ordenligt med Pipedream Fetish Fantasy First time Flogger Pisk. Et smæk med denne frække sag og dens pirrende snore og din elskede partner vil vide hvem der har bukserne på i forholdet!

Leder man efter et uundværligt tilbehør til at kunne udleve sine dybeste, frække fetish fantasier, så er der ingen tvivl om at en flogger er det perfekte produkt. De bløde snore, som floggeren består af, kan nemlig kærtegne og kysse din krop når din partner langsomt, roligt og forførende fører dem rundt omkring dine eurogene zoner og kilder dem. Men de kan også fungere som en kraftfuld pisk, der giver en bredere og mere kraftfuld, pirrende smerte på et større område af kroppen – hvis man altså vælger at smække og straffe sin uartige partner med den (eller din partner vælger at straffe dig for dine uartigheder).

Uanset hvilken rolle man er i og hvem der modtager og hvem der giver, så er der ingen tvivl om at denne flogger vil give begge parter af legen en uforglemmelig oplevelsen, der vil vække jeres indre sexmonster. Når først floggeren er placeret synligt i soveværelset, så vil i begge vide hvad aftenen ender med; nemlig kinky sex, der resulterer i sindsoprivende orgasmer!

Denne flogger er særligt velegnet til nybegyndere, da den ikke er udstyret med noget ekstremt udstyr og da den ikke giver en smerte, som man ikke skal trænes op til for at kunne nyde. Men den kan også bringe stor glæde hos de erfarne, der leder efter en klassisk flogger, der virker som den skal hver gang, for at kunne få lidt variation i det kinky sex tilbehør.

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 25 x 25 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.