PIPEDREAM FETISH FANTASY EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Pipedream Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump er en effektiv vaginapumpe som vil få dine kønsorganer til at svulme op til helt nye ekstremer. Perfekt til kvinden som ønsker, at opleve en helt ny verden af nydelse i form af pumping og stimulering af kroppens erogene zoner. Også perfekt til parret, som ønsker et frækt forspil. Med denne vaginapumpe får du også en pirrende bulletvibrator, som kan stimulere dig yderligere.

Pumpen kommer i et samlesæt bestående af tre dele; en pumpe, en kop og en bulletvibrator, som er nemme at samle. Sættet er fremstillet af phthalatfri ABS og PVC. Størrelsen er 90 x 140 x 275 mm. Fjernbetjeningen bruger 2 x AA batterier, som ikke medfølger i sættet. Vibrationsmønstre er trinløs multispeed.

367 Kr.

Beskrivelse

Pipedream Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump er en vaginapumpe som vil få dine kønsorganer til at svulme op til helt nye ekstremer. Perfekt til kvinden som ønsker, at opleve en helt ny form for nydelse, eller til parret, som ønsker et frækt forspil. Med denne vaginapumpe får du også en fræk bulletvibrator, som kan stimulere dig yderligere.

Fordelen ved at bruge en vaginapumpe er, for mange kvinder, at man oplever kraftigere orgasmer ved penetration efter man har brugt vaginapumpen, da man er blevet ekstra følsom i og omkring vagina. Et andet plus, hvis man er et par, er at partneren vil kunne nyde at trænge ind i den ekstremt opsvulmede vagina.

Pumpen kommer i et samlesæt bestående af tre dele; en pumpe, en kop og en bulletvibrator, som er nemme at sætte sammen. Fastgør slangen til din krop, skub den lille bulletvibrator ind i rillen på koppen og så er den samlet. For at få den kabelstyrede fjernbetjening til at virke, skal der batterier i. Denne fjernbetjening bruger 2 x AA-batterier, som skal købes seperat. For at tænde for vibratoren skal man dreje på knappen på fjernbetjeningen. Vibratoren har, som et kæmpe plus, multispeed og trinløse hastigheder.

Efter at det hele er blevet monteret, placeres koppen over kønsorganerne. Den skal sidde tæt til. Træk nu i det gummibelagte håndtag. Den fungerer sådan, at jo mere du trækker i håndtaget, jo større et vakuum skabes der. Dette vakuum vil gøre, at alt blodet vil blive pumpet ud i din vagina, og du vil opleve at din vagina svulmer op og fylder koppen, som desuden er gennemsigtig, så du har mulighed for at følge med i processen. Området ved din vagina vil blive utroligt følsomt, hvilket vil gøre dig enormt ophidset.

Vibratoren kan man vælge at eksperimentere med og bruge til forskellige pirrende ting: den kan bruges på koppen, men den kan også tages ud og bruges på andre følsomme områder af din krop, mens du nyder pumpens stimulering. Den kan også bruges direkte på klitoris, efter man har benyttet pumpen.

Stop altid, hvis det bliver smertefuldt. Det er meget nemt at stoppe vakuummet i koppen. Man trykker blot på den lille knap på håndtaget af pumpen. Det er vigtigt, at når du bruger pumpen den første gang, at du så ikke lader den sidde på for længe. Her bliver man nødt til forsigtigt at prøve sig lidt frem.

Yderligere information

Vægt 325 g
Størrelse 90 x 140 x 275 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.