PIPEDREAM FETISH FANTASY EXTREME STEEL SLAPPER

Pipedream Fetish Fantasy Extreme Steel Slapper er til dig, der har brug for et kraftfuld og altid kampklar redskab til når din underdanige partner skal domineres, irettesættes og straffes for sin uartighed.

Ridepiskens stang er fremstillet af rustfrit stål og er skabt til at kunne klare selv de vildeste, mest ekstreme fetish lege. Den sørger desuden over for maksimal kontrol over sexlegetøjet og kan derfor også tilbyde målrettet stimulation.

Den pirrende ende, der sørger for bred stimulation og ophidsende smerte er fremstillet af Polyurethane (PU) af allerhøjeste kvalitet for at kunne tilbyde maksimal komfort under legen.

Ridepisken har en længde på 53 cm og en bredde på 6,3 cm.

327 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912364408 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter det perfekte produkt, der for alvor kan sætte gang i “festen” ved at vække alle sanserne i din uartige, underdanige partners krop og vise hvem der for alvor bestemmer, så leder du uden tvivl efter Pipedream Fetish Fantasy Extreme Steel Slapper.

Dette frække sexlegetøj er en kinky version af en kvalitets ridepisk og vil sikrer en bred og altoverskyggende, pirrende smerte, som man ikke kan få andre steder. Ønsker du at modtage, eller give din partner en helt unik stimulation, så er du kommet til den rette pisk. Alt hvad der skal til er blot ét enkelt piskesmæld og både du og din partner vil begge være solgt.

Overrask din partner med pisken og gør vedkommende helt vild i varmen. Nu har du nemlig mulighed for at give dem den straf, som de virkelig fortjener.
Den lækre slidstærke og altid kampklare stang sørger for, at man nemt kan få fuld kontrol over sexlegetøjet. Dette betyder også, at man kan tilbyde sin partner en målrettet stimulation eller straffe dem på forskellige dele af deres kroppe. Snoren, der er placeret på toppen af stangen, sættes desuden om håndleddet for endnu mere kontrol over sexlegetøjet.

Den bløde, brede ende både kan give piskesmæld så det batter og give din partner en pludselig intens smerte, men den kan også benyttes som et pirringsredskab ved at lade den køre op og ned af din partners eurogene zoner og varme op til den vildere del af legen. Mulighederne er mange, og hvad der ender med at ske er op til dig, du har nemlig den fulde magt over både sexlegetøjet, din partner og legens gang! Det er ultimativ magt når det er bedst!

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 535 x 70 x 20 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.