PIPEDREAM FETISH FANTASY EXTREME INSANE CANE PISK

Pipedream Fetish Fantasy Extreme Insane Cane pisk er til dig, der elsker at pirre og afstraffe din partner, når vedkommende har været uartig.

Alt hvad der skal til er blot et piskesmæld for at din partner ved hvem der virkelig bestemmer. Den slidstærke pisk sørger nemlig for seriøs pirrende smerte, som aldrig før.

Takket være staven og dens snor vil man kunne give, eller modtage, præcis målrettet stimulation og straffe sin partner helt bestemte steder.

Staven har en længde på 66,6 cm og en bredde på 1,1 cm.

257 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912364415 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alt hvad det kræver er blot et smæld med denne faste Pipedream Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Pisk for at vise din underdanige partner hvem der virkelig bestemmer.

Hvis du leder efter det perfekte redskab til at straffe din uartige partner med, så er der ingen tvivl om, at du er kommet til det rette sted.
Denne slidstærke påvirkningsstav sørger for seriøs, afstraffelse i en fræk fetish leg. Ved hvert sving vil man opnå ultimativ pirrende smerte, mens den hardcore metal stav sikrer at den er kampklar til selv de vildeste, hårdeste og mest ekstreme fetish fantasier kan udleves.

Staven er, som et lækkert plus, udstyret med et nøglehul, der bæres om håndleddet og sikrer en nem håndtering af fetish tilbehøret. Takket være nøglehulssnorten vil man også kunne opnå målrettet stimulering og straffe sin partner lige der hvor man lyster det allermest.

Hvem skulle have troet, at så lille en detalje vil gøre så stor en forskel? Insane Cane vil nemlig krydrer dit ellers rutineret sexliv og bringe en ny ophidsende spænding og gnist til oplevelsen. Den pirrende smerte vil gå ind og vække alle sanserne i din krop, så stimulering vil føles mere intens end nogensinde før. Derfor er den også yderst velegnet til forspillet og vil med sikkerhed skabe den helt perfekte stemning for du og din partner.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 660 x 30 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.