Pipedream FETISH FANTASY EXTREME INFLATABLE ASS BLASTER Oppustelig Dildo 26 cm

Hvis du ikke kan få nok af følelsen af maksimal udfyldning i anus, så vil du ikke kunne få nok af Pipedream Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster oppustelig dildo.

Formet realistisk med et stort og blødt penishoved, samt tydelige blodårer og “rynker” der krydrer oplevelsen med ekstra stimulation når sexlegetøjet føres ind og ud. Det eneste der afviger fra den ægte vare er dens enorme størrelse!

Nyd bekymringsfrit – dildoen er nemlig kropssikker, da den er fremstillet i lækkert vinyl, mens pumpen og slangen er fremstillet i PVC, der er fri for farlige ftalater.

Dildoen pustes nemt og hurtigt op med pumpebolden. Når man ønsker at lette trykket drejer man blot “quick release” ventilen mod uret. Da luften kan tømmes kan den nemt og hurtigt gemmes væk.

397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Udvid din anus til helt nye, ekstreme bredder og oplev den spæendende nydelse af maksimal udfyldning med Pipedream Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster oppustelig dildo.

Med denne dildo i hånden har du nemlig muligheden for at opnå en helt fantastisk anal stimulation, på en helt unik måde og der med garanti vil lede dig hen til mindst ligeså unikke orgasmer.

Den oppustelige dildo er formet efter en realistisk dildo for at skabe den mest autentiske følelse. Den er derfor udstyret med et stort, rundt og blødt penishoved, samt tydelige blodårer og “rynker”, der vil krydre oplevelsen med yderligere stimulation. For når dildoen føres op vil blodårerne og “rynkerne” pirre og kilde indvendigt på en helt uimodståelig måde.
Den eneste forskel på denne frække sag og den ægte vare er dog dens enorme størrelse, der uden tvivl vil stimulere og vække alle sanserne i din følsomme anus!

Dildoen er fremstillet i vinyl af højeste kvalitet, mens pumpen og slangen er fremstillet i PVC, der er fri for ftalater og derfor kropssikker. Derfor slipper du for at bekymre dig om ubehagelige gener efter brug og det eneste du skal tænke på, er den utroligt ophidsende stimulation du modtager.

Denne hardcore pump-up vinyl dildo er utroligt brugervenlig og vil nemt og hurtigt kunne pustes op med et par klem på den store pumpebold og fylde din anus med tyk stimulation, som du aldrig har har oplevet den før. Indsæt blot den detaljerede dildo i anus mens penisskaftet endnu ikke er pustet op og pump derefter dildoen op for at nyde en fuld, og utroligt ophidsende følelse. Når du er færdig med at bruge denne frækkert og ønsker at lette trykket skal man ganske enkelt dreje “quick release” ventil mod uret og så vil dildoen tømme sig for luft.

Hvis du har en partner, så lad ikke vedkommede føle sig udenfor men inddrag dem ved evt. at lade dem styre trykket. Det vil med garanti blive en helt uforglemmelig oplevelse! Vi anbefaler dog, at du sørge for at have et “safe word”, så legen altid kan være god – og så den kan slutte mens den stadig er det.

For at få endnu mere nydelse ud af Ass Blaster anbefaler vi, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet. Dette er for at øge glideevnen på sexlegetøjet samt øge følsomheden i anus, så stimulationen og orgasmerne intensiveres yderligere.

Yderligere information

Vægt 320 g
Størrelse 100 x 155 x 375 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.