Pipedream FETISH FANTASY DOUBLE DELIGHT STRAP ON 2×15 cm

Pipedream Fetish Fantasy Double Delight Strap On er det perfekte sexlegetøj til det lesbiske par, der ønsker at nyde sammen, eller til kvinden, der ønsker at vise sin mandlige partner hvem der bestemmer.

Dobbelt stimulation – dobbelt så meget nydelse. Double Delight er udstyret med to dildoer. Den ene dildo føres op og fastspændes med det medfølgende harness, hvorefter den forvandles til den perfekte strap-on dildo. “Bæreren” vil nu kunne give modtageren den samme nydelse, enten i vagina eller anus. Nemmere bliver det ikke!

Dildoerne er fremstillet i blødt PVC, der er fri for ftalater, mens det lækre harness er lavet af Elastic. Med i sættet får man et blindfold, der lægger op til flere frække lege, især sanselege og pirring.

Længden på hver dildo er 15 cm. Bredden er 8,9 cm, omkredsen er 12,1 cm og diameteren 3,8 cm.

337 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du kvinde og har du en kvindelig partner, som du altid har haft lyst til at give den lækre følelse af dyb, fræk penetrering, så er du kommet til det rette sted. Nu kan du nemlig give hende en vild tur – samtidig med at du selv modtager nydelse. Det er den perfekte mulighed for at kunne nyde sammen!

Pipedream Fetish Fantasy Double Delight Strap On lever virkelig op til sit navn, “double delight”. Den frække sag er nemlig udstyret med hele to dildoer og er perfekt til lesbiske par, der har lyst til en helt uforglemmelig oplevelse.
For når den ene part har ført en af dildoerne op i vagina, vil hun kunne penetrere sin partner med den anden dildo, da den nu vil fungere som en effektiv strap-on dildo. På denne måde modtager “bæreren” en god indvendig stimulation og kan give sin partner det præcis samme.
Takket være det medfølgende harness vil brugeren have fuld kontrol og dildoen vil ikke glide ud af vagina. Harnesset er justerbar og i et elastisk materiale, så det passer til de fleste størrelser.
Er man i et heteroseksuelt forhold kan sættet også bruges hvis manden ønsker at udforske anal stimulation.

Dildoerne er udstyret med et blødt og lidt spidst penishoved, der vil føles fantastisk når de føres op. lige under hovedet er dildoerne udstyret med riller, der fungerer som et ekstra, stimulerende, krydderi til oplevelsen. Sidst er penisskaftet på begge dildoerne i en “bølget” form, der vil vække alle sanserne i kroppen og intensivere nydelsen yderligere.
De ekstra detaljer, der tilbyder ekstra stimulation, der hvor det er bedst, vil tilsammen være den afgørende faktor for jeres oplevelse med legetøjet. Den vil nemlig ikke være til at stå for og man kan ligeså godt overgive sig; for den vil med garanti føre til helt magiske orgasmer for jer begge!

Brug sættet til den ultimative frække aften sammen. Med det medfølgende blindfold er der nemlig lagt op til den perfekte sanseleg!

Double Delight er fremstillet i PVC mens det medfølgende harness er fremstillet i Elastic. Materialerne er fri for ftalater og er derfor kropssikker. Det eneste i skal tænke på er, at nyde den fristende stimulation og uimodståelige nydelse!

Begge dildoer i sættet har en længde på 15 cm. Bredden er 8,9 cm og omkredsen 12,1 cm. Diameteren er desuden 3,8 cm.

Yderligere information

Vægt 500 g
Størrelse 80 x 140 x 295 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.