Pipedream FETISH FANTASY Brystklemmer med vægtlod

Forkæl dine brystvorter og få dem til at stritte med glæde med Pipedream Fetish Fantasy Brystklemmer med Vægtlod, der ikke kun stimulere et af dine eurogene zoner på kroppen, men også tilføjer en tyngde til oplevelsen. Det er en utroligt fræk følelse – der bliver frækkere jo mere du bevæger dig!

Klemmerne er fremstillet i slidstærkt metal, der kan klare de vildeste ture. Klemmerne er efterfølgende overdækket med blødt gummi for at kunne tilbyde maksimal komfort selv under de længerevarende ture.
Klemmerne er udstyret med skruer, der kan justeres så man kan finde det helt perfekte tryk på hver brystvorte.

Produktet er unisex og kan nydes af kvinder såvel som mænd. Det fås i en one size størrelse, der passer til de fleste størrelser.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912311884 Kategorier: ,

Beskrivelse

Få dine brystvorter til at smile og stritte af ren begejstring takket være Pipedream Fetish Fantasy Brystklemmer med Vægtlod, der tilføjer lidt pirrende tyngde på et af dine mest følsomme, eurogene zoner på kroppen. En følelse, der er utroligt ophidsende – og som din partner vil blive opstemt af at være vidne til!

Brystklemmerne er fremstillet i slidstærkt metal, hvor de stærke klemmer er blevet dækket til med blødt gummi, for at kunne tilbyde maksimal komfort til brugeren, der bærer dette lækre sæt.
De kampklare klemmer er udstyret med skruer, der kan justeres så du kan skræddersy trykket på hver nipple. Takket være disse skruer vil du også kunne skifte og eksperimentere med trykket for variation og ekstra stimulation. En lille detalje, der gør en stor forskel for stemningen i soveværelset!

Kæden med vægtloddet og dets tyngde vil intensivere trykket når kæden svinger rundt under samleje, hvilket vil give dig en helt fantastisk stimulation ved hver eneste bevægelse. Så nå i er igang med de helt vilde ture, så vil det kunne mærkes overalt, hvilket vil resultere i at legen med sikkerhed afsluttes med et eksplosivt klimaks, som du ikke før troede var mulig. Det er en følelse, som alle fortjener at opleve!

Brystvorteklemmerne med vægtlod er et unisex produkt, hvilket betyder, at det med fordel både kan bruges af kvinder såvel som mænd. Hvis i er et par, og i godt kan lide at eksperimentere med at ombytte jeres roller i sengen, kan i derfor skiftes om at bruge dette pirrende sæt i en fræk parleg. Tro os, det er en mulighed, som i ikke vil misse!

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 30 x 180 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.