PIPEDREAM FETISH FANTASY BREATHABLE GAG BALL

Takket være Pipedream Fetish Fantasy Breathable Gag Ball kan du overtage styringen og få magten over de frække lege i soveværelset, uden at din partner kan sige dig imod. Nyd den forfriskende, nye spænding i jeres sexliv og oplev nydelse som aldrig før!

Selve gaggen er fremstillet i kropssikkert ABS-plast, stroppen er fremstillet i læder-lignende nylon, mens udstyret er fremstillet i metal.

Bolden har en diameter på 4 cm, mens den fulde længde på læder stroppen er 25 cm.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912320312 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Tag kontrol over dine fetish fantasier i aften med Pipedream Fetish Fantasy Breathable Gag Ball.

Elsker du at have magt? Med denne gag ball vil din partner ikke kunne modsige dig eller bestemme, hvor de frække lege skal føre hen. Magten over din partner vil være utroligt ophidsende for dig, mens din partner vil elske spændingen i at lade dig overtage styringen!

Denne luksuriøse, enkle og stilrene gag ball er designet for maksimal komfort selv under de længerevarende fetish lege. Den faste bold er nemlig fremstillet gummi, der ikke er giftigt og er desuden udstyret med en masse huller, for at din villige, underdanige partner let kan trække vejret når vedkommende bærer sættet.

Læder stroppen, der er af allerhøjeste kvalitet for også at kunne tilbyde maksimal komfort over længere tid, måler 25 cm i længden. Stroppen kan let justeres for at opnå en perfekt pasform og passer derfor til de fleste hoved-størrelser.

Bolden i sættet har en diameter på 4 cm. Sættet er unisex og kan derfor bæres af både kvinder og mænd.

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 52 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.