Pipedream FETISH FANTASY BEGINNER’S STRAP ON Dildo 15 cm

Hvis du leder efter din første strap-on dildo, der kan massere prostata og levere ultimativ anal stimulation på din partner, så er Pipedream Fetish Fantasy Beginner’s Strap on dildo lige hvad du leder efter.

Dildoen har en let kurvet form og en smal spids, der sørger for at ramme prostata perfekt – hver gang.
Harnesset er udstyret med blødt plys forring for maksimal komfort og har flere flere stropper, der sørger for at holde alt på plads – også under de helt vilde ture.

Dildoen er fremstillet i kvalitets PVC, mens det stilfulde harness er fremstillet af blødt nylon. Dildoens bløde jelly materiale er både elastisk og fast, præcis, som den ægte vare, og tilpasser sig kroppens temperatur. Dildoen er ftalatfri og derfor kropssikker. Længden på dildoen er desuden 11,5 cm.

Med i sættet får man et justerbart harness, et gratis satin blindfold samt nogle prøver af pipedreams andre produkter.

277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Du pirrede ham først med en tunge eller en finger og nu hungrer han efter mere! Giv manden i dit liv den nydelse som han lyster efter med Pipedream Fetish Fantasy Beginner’s Strap On Dildo, der er yderst velegnet til ham.

Denne slanke jelly dildo har nemlig den perfekte størrelse til hans første oplevelse med anal stimulation. Den er lille nok til ikke at virke for intimiderende til en førstegangs oplevelse, men stadig stor nok til at levere en grundig stimulation, der vækker alle sanserne og som resultere i en stor nydelse for ham.

Som et lækkert plus har dildoen en kurvet form, der sikrer en målrettet stimulation, der på et splitsekund kan ramme p-punktet, der er mandens svar på kvindens g-punkt. Så hvis han ønsker, at opleve den utrolige nydelse af prostata massage, så er han uden tvivl kommet til det rette sted.
Synet ved at se hans ophidselse vokse gradvist vil desuden virke utroligt ophidsende for dig selv – og derfor vil denne frække strap-on dildo være et perfekt krydderi til forspillet. Det vil uden tvivl være en meget spændende – og fræk – oplevelse for jer begge!

Harnesset er udstyret med flere stropper, der støtter forskellige steder for at kunne for maksimal kontrol over dildoen. Når man bærer dette, vil harnesset sidde perfekt – og sørge for at alt bliver hvor det skal, så du ikke skal fumle med at udstyret glider rundt eller falder af midt under det hele.
Harnesset består af nylon stropper der nemt kan justeres for at kunne passe til de fleste størrelse, der desuden udstyret med plys forring for at harnesset forbliver behageligt at bære selv under de mest vilde omgange. Med dette på er du i trygge hænder og kan give din partner det, som vedkommende virkelig fortjener!

Dildoen er fremstillet i PVC af høj kvalitet, mens harnesset er fremstillet i blødt nylon. Den bløde jelly dildo har derfor en fortræffelig elasticitet og fasthed og tilpasser sig kroppens temperatur for maksimal komfort.

Sættet er skabt for at give nydelse til ham, men kan også bruges til fræk analstimulation på hende. Er i et par og ønsker i at skiftes til at nyde glæde af denne frække strap-on dildo, skal i dog sørge for at rengøre dildoen ved skiftet for at sikre at hygiejnen er i top og for at sikre at i ikke oplever nogle ubehagelige gener efterfølgende. Dette gøres dog nemt med en antibakteriel toycleaner og lidt varmt vand. Derefter skal i lade legetøjet tørre og så er det klar til runde 2.

Yderligere information

Vægt 260 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.