Pipedream FETISH FANTASY BEGINNER Strap-on 15 cm

Med Pipedream Fetish Fantasy Beginner Strap-on kan du tage magten over din partner og vise hvem der virkelig bestemmer.

Formet med et spidst penishoved for nemmere at kunne føres op, hvilket gør den perfekt til begyndere og spændende for alle. Takket være dildoens sorte farve og forholdsvis diskrete størrelse vil dildoen nemt kunne proppes i håndtasken og tages med på spændende rejser, fyldt med nydelse.
Med i sættet får du en dildo, et harness, et blindfold samt et par x-pasties – alt hvad du skal bruge for at få en fræk aften sammen med din partner.

Dildoen er fremstillet i fast, men bøjelig PVC og Latex, mens det bløde harness er fremstillet i vinyl. Harnesset er desuden justerbart og passer derfor til de fleste størrelser.

Længden er 15,2 cm, bredden er 12,1 cm omkredsen er 8,3, mens diameteren er 2,6 cm.

229 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912263121 Kategorier: ,

Beskrivelse

Oplev den ophidsende følelse af at have den fulde kontrol over din partner med Pipedream Fetish Fantasy Beginner Strap-on. Med denne kan dine frækkeste, mest kinky fantasier udleves!

Dildoen er fremstillet i fast, men stadig smidig PVC og latex, mens det lækre kvalitets harness er fremstillet i vinyl. Alle materialerne er fri for farlige ftalater og det er derfor sikkert for kroppen at bruge sexlegetøjet. Når du bærer dette sæt er det eneste du skal tænke på, den ophidsende følelse af at have magten over sin partner og deres nydelse!

På grund af sin form og størrelse er strap-on dildoen yderst velegnet til nybegyndere, men også eksperter kan få glæde af denne frække sag. For selvom den er simpel i sin sorte farve og let smalle form – så vil modtageren opnå stor nydelse af den.
Takket være sit lidt spidse, bløde penishoved og det let kurvede penisskaft vil den desuden kunne levere målrettet stimulation, så modtageren kan få det lige der hvor de ønsker det allermest. Dette kunne f.eks. være g-punktet på den kvindelige partner, eller prostata, der svarer til kvindens g-punkt, på den mandlige partner. Det lidt spidse penishoved sørger desuden også for, at det er nemmere at føre sexlegetøjet op.
Da den ikke er ekstrem i sin form, eller iøjenfaldende i sin farve, vil den ikke virke så intimerende for nybegynderen og vil endda let kunne gemmes væk i håndtasken og tage med på en spændende rejse i det offentlige rum. En lækker detalje, som kan glæde alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren.
Kort og godt; dildoen har en klassisk form, der bare virker hver gang. Den ophidsende følelse af dildoen vil med garanti altid lede dig hen til himmelsk klimaks!

Men det er ikke kun dildoen, der har betydning for du og din partners frække parlege. Det harness, som fastholder dildoen, kan være altafgørende for jeres oplevelse. Derfor er denne strap-on heldigvis udstyret med et stærkt harness af blødt vinyl, der holder vedhænget hvor det skal være og som samtidigt er utroligt behageligt at bære. Harnesset kan i øvrigt justeres, så det passer til de fleste størrelser.
Slut med at bekymre dig om hvorvidt tingene smutter under akten, også under de helt vilde ture, – for med dette sæt er du og din partner i trygge hænder!

Det bedste af det hele; rengøring af legetøjet er nemt som en leg. Det gøres nemlig hurtigt med en antibakteriel toycleaner og lidt varmt vand. Sørg derefter for at sexlegetøjet er helt tørt for du opbevarer det – og ja, så nemt er det!
Sørg desuden altid for at rengøre dit legetøj efter brug, imellem partnere, og hvis man skifter fra vaginal -til anal stimulation, for at opbevare hygiejnen på sexlegetøjet.

Men det er ikke hele pakken. Når du køber dette sæt medfølger et blødt, smukt blindfold, der vil vække sanserne under pirring og sanseleg, samt et par x-formet pasties, der med garanti vil skabe den helt perfekte stemning. Anskaffer du dig dette sæt, skaber du muligheden for en utrolig fræk og kinky aften.

Yderligere information

Vægt 180 g
Størrelse 80 x 140 x 300 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.