Pipedream FETISH FANTASY BED RESTRAINT set bondagesæt

Forvandl din ganske almindelige seng til en ekstraordinær aften, hvor du og din partners vildeste fetish fantasier bliver udlevet med Pipedream Fetish Fantasy Bed Restraint Set
Bondagesæt.

Med i sættet får du en strop som du monterer på sengen, et par håndjern til håndleddene samt et par håndjern til anklerne, der kan fastsættes på stroppen. Derudover får man en Ball Gag, der kan lukke munden på din underdanige partner.
Med i sættet får man desuden et gratis blindfold, der lægger op til frække sanselege. Alle disse detaljer gør, at du kan opnå fuld kontrol over din partner – og vise hvem der virkelig bestemmer.

Ball Gaggen er fremstillet i ftalatfri PVC, stroppen er fremstillet i blødt nylon, mens håndjernene er fremstillet i metal.

527 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Forvandl du og din partners almindelige seng til en ekstraordinær seng der tilbyder en nat, hvor alle jeres frække fetish fantasier kan udleves med Pipedream Fetish Fantasy Bed Restraint Set Bondagesæt.

Denne “nemme-at-montere” bondage strop er alt, hvad du skal bruge for at nyde en nat i jeres vilde fetishes tegn, hvilket vil resultere i masser af sjov i jeres eget soveværelset. Nyd den ophidsende begejstring af, at udforske bondage lege og skiftes til at jeres frække rollespil – det ene minut du er i fuld kontrol, det næste har din kæreste fuld kontrol over dig!

Den slidstærke nylon strop er fuldstændig justerbar, så den kan passe rundt om enhver madras størrelse. Det er super nemt at spænde stroppen fast – alt du skal gøre er blot, at placere stroppen over din madras, derefter indføre den mellem din madras og sengeramme før man fastgøre den ved at benytte sig af D-ringene af metal. Dette alsidige, frihedsberøvende system kan endda blive spændt rundt om et hovedgærde for at kunne opnå uendelige sexstillinger – og uendelige muligheder for sjov!

Stroppen er udstyret med fem Velcro bånd, der tillader dig at forbinde håndjernene og den medfølgende ball gag og bevæge dem rundt. Brug din fantasi og udforsk nye sexstillinger, som du aldrig før troede var mulige!

Luk munden på din underdanige partner med den ftalatfrie ball gag, der er fremstillet i PVC. De små D-ringe af metal på hovedet af stroppen tillader dig at justere gaggen så den passer til alle størrelse, mens Heavy-Duty håndjernene er lavet til at kunne klare selv de vildeste ture i soveværelset – og stadig fastholde din partner.
Metal håndjernene er desuden udstyret med en “Quick-Release” stænger, i tilfælde af at man har mistet de tilhørende nøgler. Påsæt dem på stroppen ved at benytte velcro båndene, der er placeret på hver side af ball gaggen – hvad der sker efterfølgende, det er op til dig!

Yderligere information

Vægt 565 g
Størrelse 80 x 240 x 197 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.