PIPEDREAM FETISH FANTASY BALL GAG TRAINING SYSTEM

Luk munden på din parter eller træn dig selv til at kunne bære de store og vilde gags med Pipedream Fetish Fantasy Ball Gag Training System. Perfekt til nybegynderen, der ønsker at udleve sine frækkeste, mest kinky fantasier!

I dette sæt får du tre gags, der går fra lille til helt stor i størrelsen. De er alle udstyret med ekstra huller, så man kan træne sin vejrtrækning når man bærer en gag. Med dette sæt går du fra mild til vild – og kan være perfekt til eksperten der søger et sæt der kan tilbyde variation.

Alle gags er omskiftelige ved at bruge trykknapperne, der er placeret på stroppen. De er fremstillet i ugiftigt plastik, mens stroppen er fremstillet i Polyurethane (PU). Hele sættet er ftalatfri og kropssikkert – så man kan nyde det bekymringsfrit.

Med i købet får man et “Satin Love Mask” blindfold, der lægger op til en fræk sanse -og pirringsleg.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Shh. Sig ikke et eneste ord! Pipedream Fetish Fantasy Ball Gag Training System er perfekt for begyndere, der er nye til den spændende verden af BDSM og det at blive “gagged”, men er også perfekt til de helt erfarne, der sørger en gag, der kan tilbyde variation og derved yderligere spænding.

Dette 3-gag træningssystem tillader at du kan starte med de mindre gag balls og gradvist arbejde dig frem til at kunne bruge den helt store – og altså gå fra mind til wild i takt med at du gør forbedrer dig.

Hver enkelt gag i dette sæt er omskiftelige ved at bruge trykknapperne. De 3 gags er fremstillet i ugiftigt plastik, og tilpasset med huller for at gøre vejtrækning nemmere.

Den faste sorte vinyl strop kan nemt justeres for at kunne passe til de fleste størrelse. Den giver dig desuden øjeblikkelig kontrol over hvor, hvornår og hvor ofte din elskede, underdanige partner skal have lov til at tale. Du vil lære din partner betydningen af ren afgivelse (også kendt som submission) på ingen tid, overhovedet. Husk på, at øvelse virkelig gør mester!

Men det er ikke alt, for når du køber dette sæt er du så heldig at få lidt ekstra med.
Først af alt, så får du tre gags med. Disse er i størrelserne “Small”, “Medium” og “Large”. Disse lækre kvalitets gags er udstyret med huller, modsat mange andre, så man kan træne sin vejtrækning når man bærer en gag. Dette gør også disse mere sikre end de fleste gags.
Derudover får du en justerbar vinyl strop, der er beregnet til hovedet og til at holde alting på plads mens du og din partner har jeres livs oplevelse.

Som et lækkert finish medføler der et gratis “Satin Love mask” blindfold, der kan gøre legen endnu mere spændende. For ikke nok med at den, der bærer gaggen ikke har styringen over, hvad der kommer i munden, så vil vedkommende ikke kunne se, hvad der er i vente og derfor være mere opmærksom på hvad der kommer. Dette vil vække sanserne og intensivere nydelsen yderligere – og det vil have en stor indflydelse på de nærmest magiske orgasmer som vedkommende vil slutte af med. Frækkere bliver det simpelthen ikke!

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 60 x 115 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.