Pipedream FETISH FANTASY ALLIGATOR NIPPLE CLAMPS Brystklemmer med kæde

Med Pipedream Fetish Fantasy Alligator Nipple Clamps Brystklemmer Med Kæde kan du pirre dig selv, eller din partner, på brystvorterne, der er et af kroppens mest følsomme områder. Denne følelse, kombineret med tyngden fra kæden, der også intensiverer presset på brystvorterne, vil med garanti lede dig, eller din partner, hen til himmelske orgasmer!

Klemmerne og kæden er fremstillet i metal, mens klemmernes ender er beskyttet med gummi, der gør det behageligt at bære klemmerne over længere tid. Presset på brystvorterne kan justeres efter ønske.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912252620 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Takket være Pipedream Fetish Fantasy Alligator Nipple Clamps Brystklemmer Med Kæde kan du få dine brystvorte til at stritte i ren begejstring og begær. Synet af dig, der bærer brystklemmerne vil være et yderst frækt syn og vil forføre enhver, der er så heldig at møde din vej!

Brystklemmerne er fremstillet af slidstærke metal klemmer, der er beskyttet med gummi. Gummiet på klemmerne vil gøre det behageligt at bære brystklemmerne, selv over længere tid, hvilket gør den yderst velegnet til både nybegyndere og fetish enthusiaster.

Det pres, som du ønsker at anvende omkring dine brystvorter, er justerbart på disse luksuriøse brystklemmer, hvilket betyder, at klemmerne aldrig vil blive kedelige at bære. Du kan nemlig selv variere din nydelse og justere klemmerne alt efter hvad du har lyst til. Eller, du kan selvfølgelig lade din partner gøre det under et frækt forspil. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dine frække oplevelser med brystklemmerne!

Det er utrolig nemt at justere brystklemmernes pres. Du skal blot dreje på skruen, der er placeret på brystklemmerne og så vil den lettere tunge kæde intensivere presset når du bevæger dig og kæden svinger. Det har aldrig været nemmere at stimulere et af kroppens mest følsomme områder!

Produktet er unisex.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 15 x 175 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.