PIPEDREAM FANTASY COLLECTION BEGINNERS FANTASY KIT

Hvis du aldrig har oplevet den fantastiske følelse af anal stimulation, så er du gået glip af noget helt magisk. Heldigvis kan du med Pipedream Fantasy Collection Beginners Fantasy Kit få alt hvad du skal bruge for en helt fortryllende aften, med dig selv eller sammen med en partner.

Sættet består af 1 finger sleeve med tekstur, der er perfekt til forspillet, nogle lækre anal beads for ekstra spænding, en smal og fræk buttplug, en analstav, der tilbyder intens stimulation, samt en prostata stimulator, der er ergonomisk designet efter kroppens anatomi for at ramme p-punket – hver gang.

Det er fremstillet i PVC, ABS-plast og nylon, der alle er i allerhøjeste kvalitet for maksimal komfort. Derudover er de fri for ftalater og kropsikre.

Sættet er en del af Pipedream’s serie “Anal Fantasy” og derfor får man 5 gratis produkter med, nemlig 2 finger sleeves, Anal Eaze insertz Cream, Moist Anal Lube samt en antibakteriel Refresh toy cleaner.

297 Kr.

Beskrivelse

Hvis du aldrig har haft fornøjelsen af pirrende anal stimulation, så er Pipedream Fantasy Collection Beginners Fantasy Kit lige hvad du har brug for, for at kunne få den ultimative oplevelse, der med garanti vil resultere i sindsoprivende orgasmer!

Sættet består af fem unikke stykker anal sexlegetøj, der alle er helt perfekte for dig, der er nybegynder og ønsker at udforske denne spændende verden. Sættet er dog også yderst velegnet til den erfarne, der blot ønsker et godt sæt der kan tilbyde masser af variation.

Start med det frække sleeve, der er udstyret en rillet struktur og sørger for ekstra stimulation når sleevet penetrere anus. Den har den perfekte indføringsstørrelse med en længde på 7,5 cm og en bredde på 2,5 cm. Den er derfor det perfekte redskab at starte ud med, da den på et øjeblik vil skabe den helt rigtige stemning, der skal til for at føre legen videre og gøre den endnu vildere og mere spændende. Leder du efter det perfekte forspil, er alt hvad du mangler denne lille frække fyr.

Når du, og evt. din partner, er blevet varmet op, kan i fortsætte legen med de frække anal beads. Den lange snor er udstyret med en masse perler, der vil være utroligt pirrende at føre ind og derefter bære oppe i anus. Med kuglernes bredde på 2,5 cm vil det være let som en leg at føre dem ind. Takket være det lille håndtag, der er placeret for enden af snoren, er det let og sikkert at føre de lækre anal beads ind og ud af anus.

Ønsker du og/eller din partner at gå skridtet videre, kan i få jer en vild og uforglemmelig oplevelse sammen med buttpluggen, der har en perfekt størrelse, der hverken er for stor og intimiderende eller for lille og kedelig. Den har nemlig en bredde på 2,5 cm og har en indførbar længde på 7,6 cm. Takket være buttpluggens bund, der er udstyret med en effektiv sugekop, vil den kunne fastgøres på de fleste glatte, jævne overflade såsom gulv eller væg – en lækker detalje, der krydrer oplevelsen yderligere og kan tilbyde forskellige sexstillinger når man er alene.

Den medfølgende analstav er perfekt for gradvis stimulation og har en indførbar længde på imponerende 28 cm og en langsomt voksende bredde på 2,5 cm. Da staven imellem kuglerne er hårdere og tykkere, vil stimulationen også føles hårdere og mere intenst end de frække anal beads. Derfor er den perfekte i de lidt vildere stadier i din, eller du og din partnes leg. Man kan også starte vildt op fra starten, hvis dette ønskes – mulighederne er mange, valget er jeres!

Sidst, men ikke mindst, får man også en effektiv prostata stimulator med. Den er ergonomisk formet efter kroppens anatomi, så den på et splitsekund kan ramme alle de rigtige punkter, herunder også prostata – hver eneste gang. Den unikke, lækre form byder både på stimulation af mellemkødet og p-punktet men sørger også for at legen foregår sikkert. Den ene af stimulatorens sider fungerer nemlig som et håndtag, der sørger for at alt bliver på sin plads samtidig med at sexlegetøjet nemt og hurtigt kan trækkes ud igen når legen er slut.
Prostata stimulatoren har en indførbar længde på 11,5 cm og en bredde på 3,8 cm

Sørg altid for at rengøre produkterne efter brug. Dette gøres nemt og hurtigt med den medfølgende Refresh Toy Cleaner samt lidt varmt vand.

Sættet er en del af Pipedream’s “Anal Fantasy” serie og fælles for alle produkterne i serien følger der 5 gratis produkter med, der skal gøre det nemmere at forberede sin leg, sætte gang i stemningen under legen og derefter afslutte legen med manér.
I sættet får du nemlig 2 finger sleeves, 1 Anal Eaze insertz Cream, 1 Moist Anal Lube samt en 1 antibakteriel Refresh toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 400 g
Størrelse 285 x 155 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.