PIPEDREAM FANTASY COLLECTION ANAL PARTY PACK

Er du fristet til at udforske den spændende verden af anal stimulation, så er der ingen tvivl om at Pipedream Fantasy Collection Anal Party Pack er den ultimative pakke til dig.

Sættet er yderst velegnet til nybegyndere eller til de erfarne, der ønsker variation. Du får nemlig 3 dele, der alle hjælper dig til at træne din anus til de vilde omgange.
Sættet inkluderer En Butt plug, en pirrende analkæde samt en prostate pleaser, der rammer mandens svar på kvindens g-punkt helt perfekt – hver eneste gang. Produkterne kan bruges sammen for en helt perfekt aften, eller hver for sig hvis det ønskes.

Med i pakken får du desuden 5 gratis produkter, nemlig 2 finger sleeves til opvarmningen, Anal Eaze Insertz creme for maksimal komfort under legen, Moist Anal Lube glidecreme samt en Refresh Toycleaner, der gør det nemt at holde hygiejnen på dit sexlegetøj.

Fælles for alle produkterne er, at de alle er fremstillet af Pipedreams eget fløjlsbløde elite silikone, der er yderst kropssikkert. De kategoriseres derfor også som hypoallergenprodukter.

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Der er en fest i dine bukser og alle kommer!

Hold en fest i bagdøren for din anus med denne fantastiske Pipedream Fantasy Collection Anal Party Pack. Hvis du aldrig har prøvet at lege og stimulere din anus, så er dette sæt, der er yderst velegnet til nybegyndere og består af 3 dele, den helt perfekte pakke for at få gang i festen, der selvfølgelig altid vil ende mest det rene festfyrværkeri af et klimaks!

Vælg imellem en konisk butt plug, en perfekt vinklet prostata anal plug samt en smart kurvet sugekop analkæde. Alle 3 dele har en størrelse, der er perfekt for nybegyndere og er fremstillet i Pipedream’s eget kropsikre elite silikone. Derudover er de designet med øje for detaljerne, så de alle kan ramme de helt perfekte områder – hver eneste gang man tager dem i brug.

Men bekymre dig ikke; det er din anal fest og du kan prøve dem alle hvis du har lyst!

Den lille starter plug har en rund, tilspidset spids og en bred bund. Den glatte plug passer perfekt og komfortabelt mellem dine baller, hvilket gør at den med fordel kan bæres hele dagen lang for længerevarende sjov. Lad ikke dog ikke dens lille størrelse narre dig; denne lille plug vil fylde dig med enorm nydelse! Pluggen er desuden perfekt at starte ud med, når man (bogstaveligtalt) ønsker at forkæle sig selv i hoved og røv. Når du har varmet op sammen med pluggen vil du være klar til at udforske sættets andre dele.

Du kan evt. fortsætte legen med den medfølgende nybegynder analkæde, der har en bred sugekop bund, en kugleformet spids og fem andre kugler, der gradvist bliver større jo længere man fører kæden op.
Skaftet på kæden er fast, men fleksibelt og er designet til at drille og stimulere ved hvert stød. Pop kuglerne ud en af gangen eller træk hele skaftet ud når du er midt i sit klimaks. Under alle omstændigheder så vil du elske den fløjlsbløde følelse og den fantastiske stimulering, der er skabes fra hver kugle.

Sidst, men ikke mindst, så kommer sættet med den utroligt populære Prostate Pleaser, der også er udstyret med en tilspidset spids for at gøre det nemmere at føre den op i anus, men vinklen på den kugleformede spids, er også hvad der gør denne frække lille fyr så speciel. Det rillede skaft tilbyder sindsoprivende indvendig nydelse, mens den faste ring, der fungerer som et håndtag, sørger for at det er nemt og sikkert at fjerne sexlegetøjet når legen er slut.
Den ene side af bunden passer perfekt mellem dine baller, mens siden med den nubrede tekstur vil sørge for udvendig pres og stimulation på mellemkødet. Denne trio stimulation vil få dig til at komme hårdere end nogensinde før og er derfor den perfekte måde at slutte festen af på!

Alle produkterne er fremstillet i Pipedream’s eget, ftalatfrie elite silikone der er kropsikkert. Produkterne kategoriseres derfor som hypoallergenprodukter. De er desuden fremstillet med særlig henblik på at kunne klare de vildeste ture i soveværelset. Rengøring af produkterne er utroligt nemt med den medfølgende, antibakteriel Refresh Toy Cleaner samt lidt varmt vand.

Denne pakke er en del af Pipedream’s “Anal Fantasy” serie. Fælles for alle produkterne i serien er, at man med i pakkerne får 5 gratis produkter, der hjælper dig til at forberede dine frække anal lege – og efterfølgende gøre det muligt at holde dit sexlegetøj 100% hygiejnisk.
Med i pakken får du nemlig to finger sleeves der er perfekt til forspillet, Anal Eaze Insertz Creme, “Moist Anal Lube” glidecreme samt “Refresh” Toy cleaner.

Tag produkterne med overalt – sættet er nemlig vandtæt og er derfor altid kampklar til et frækt, opkvikkende brusebad. Nu vil det kedelige bad pludseligt forvandle sig til den rene fest, som du vil glæde dig til at deltage i, dagligt.

Der er ingen tvivl om, at Pipedream Fantasy Collection Anal Party Pack er den perfekte pakke til dig, der vil forkæle dig selv med den ultimativ anal stimulering. Du får nemlig alt hvad du skal bruge for en aften, der med garanti vil ende i helt fortryllende orgasmer!

Yderligere information

Vægt 245 g
Størrelse 65 x 100 x 235 mm