Pipedream FANTASY C-RINGZ ROCK HARD AND BALL-STRETCHER

Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard and Ball Stretcher er perfekt til dig, der ønsker en tykkere og større størrelse samt en længerevarende erektion. Overrask din partner med en anden størrelse og en fornyet selvtillid!

Ringen er fremstillet i Pipedream’s egen kropsikre medicinske silikone og er designet til at forbedre præstationen under samleje samt opnå længerevarende erektioner.

Den glatte silikone ring passer som hånd i handske og vil presse hele din “pakke” til det maksimale, hvilket vil få dig til at fremstå stærkere og hårdere end nogensinde før.
Ball stretcheren trækker dine testikler ned og forhindrer dem i at trække sig tilbage, uanset deres størrelse. Ringen er så komfortabel at den kan bæres dagen lang.

Penisringens diameter er 3,8 cm, mens Ball Stretcherens diameter er 3,3 cm. Med i sættet får man gratis en antibakteriel toy cleaner samt en glidecreme.

239 Kr.

Varenummer: 603912358407 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter den ultimative penisring, der giver en tykkere og større størrelse samt en længervarende erektion, så er der ingen tvivl om at Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard and Ball Stretcher vil blive din nye bedste ven.

Den kombinerer nemlig to af mandens yndlings følelse i en helt fantastisk præstationsring. Denne glatte silikone ring passer som hånd i handske og presser hele din “pakke” ud til det maksimale, hvilket gør dig hårdere og stærkere end nogensinde før. Ball-Stretcheren trækker dine testikler ned og forhindre dem i at trække sig tilbage, uanset hvad deres størrelse måtte være.

Det midterste hul er beregnet til penisskaftet, mens det nederste hul, der er placeret på “bunden” er beregnet til testiklerne. Testiklerne skal derfor igennem det lille “rør” og det er det, der sørger for at alt bliver nede.
Stretcheren er utroligt fleksibelt for maksimal komfort og vil derfor ikke stramme ubehageligt omkring penis og testikler. Den vil desuden heller ikke klæbe sig fast på hverken hud eller hår, så når du er færdig kan du roligt trække penis ud af den.

Penisringen er fremstillet i Pipedream’s eget kropsikre, medicinske elite silikone og er designet til at forbedre præstationen under samleje og opnå længerevarende erektioner. Dette utroligt komfortable “skjold”, der vikler sig om penis, vil give dig ekstra støtte og vil lade din elskede partner vide, at du mener det alvorligt.
Du vil se større, barskere og hårdere end nogensinde før, mens dine testikler vil bule ud uden nogle gnidninger eller andet ubehag.
Den ftalatfrie, latexfrie elite silikone kan med fordel nydes sammen med en vandbaseret glidecreme for en våd – og ophidsende – oplevelse!

Denne hardcore ring er så behagelig, at den kan bæres hele dagen og vil trække på hele din pakke, alt imens at størrelsen på din bule vil forstørres. Orgasmer vil aldrig være det samme igen og du vil opleve en forstørrelse i både størrelse og omkreds når du bærer denne ring!
Det utrolige stræk, figursyet komfort og ikke-paralleliseret løft er alle de ting, der gør denne ring helt unikt.

Ønsker man en hårdere og længerevarende erektion, så er der ingen tvivl om at Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard and Ball Stretcher er det helt perfekte, ultimative produkt!

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 40 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.