Pipedream FANTASY C-RINGZ RABBIT Fjernstyret Vibrerende Penisring

Pipedream Fantasy C-ringz Rabbit Fjernstyret Vibrerende Penisring sørger for større, tykkere og længerevarende erektioner, alt imens ringens lille kanin krydrer oplevelsen med pulserende vibrationer – til glæde for både ham og hende.

Takket være ringens effekt vil han få en fornyet, sexet selvtillid, mens hun bliver pirret af kaninen, der fungerer som en klitoris vibrator. Vibratoren er batteridrevet og kræver 1 x AAA-batterier, der medfølger. Penisringen er radiofjernstyret og har en rækkevidde på op til 7,5 meter.

Vælg, vrag og eksperimenter mellem 20 forskellige, utroligt ophidsende vibrationsmønstre – eller lad din partner tage styringen over din nydelse.

Penisringen er fremstillet af elite silikone, mens bullet vibratoren er fremstillet i ABS Plast. Begge materialer er ftalatfri og derfor kropssikre. Det fleksible silikone gør, at ringen kan strække sig for maksimal komfort.

Med i sættet får du desuden også en toy cleaner, trådløs fjernbetjening samt en glidecreme.

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Der er ingen tvivl om, at Pipedream Fantasy C-ringz Rabbit Fjernstyret Vibrerende Penisring er den perfekte penisring til parret, da den både lægger op til frække parlege og nydelse for jer begge.

Dagene med mænd der udelukkende kontrollere sexlegetøjets fjernbetjening er ovre! Pipedream Fantasy C-Ringz Rabbit Fjernstyret Vibrerende penisring er en fantastisk, par venlig penisring i rabbit-stil, der vil give din partner fuld kontrol over vibratorens indstilling og derfor også jeres nydelse.

Penisringen er drevet af radiofjernstyring, der har en rækkevidde på op til 7,5 meter, hvilket gør denne trådløse penisring til det perfekte par sexlegetøj, der vil tilføje en helt ny dimension til jeres sengegymnastik!
Tag kontrol over fjernbetjeningen for at forkæle dig selv med penisringens forskellige hastigheder eller overgiv den til din partner for at give dem magten over din nydelse og dine orgasmer!

Den trådløse fjernbetjening tillader desuden dig, eller din partner, at vælge og vrage mellem 20 utroligt ophidsende vibrationsmønstre, så du kan finde den indstilling, der er helt perfekt for dig – og som ender i et magisk klimaks – hver eneste gang! Du kontrollere hvor og hvor ofte “kaninen”på penisringen vibrere, mens i begge vil nyde den form for sex som i førhen kun har kunnet drømme om.

Han vil nyde følelsen af tykkere og fyldigere erektioner, forlængede ejakulationer og overordnet et løft i selvtilliden. Hun vil nyde utroligt kraftfulde klitoris vibrationer, der er placeret direkte der hvor hun allerhelst vil have dem. I begge vil nyde at kunne skiftes til at kontrollere fjernbetjeningen og vibrationerne!

Penisringen er fremstillet i kropssikkert, ftalatfri elite silikone, der er yderst fleksibelt og som gør at ringen nemt kan udstrækkes for maksimal komfort. Den øverste ring omfavner dit skaft, mens den nederste ring vil omslutte sig omkring hele din “pakke”. De flaksende kaninører er omhyggeligt placeret for at kunne stimulere hendes klitoris, mens den super-strækbare ring vil sørge for at i ikke må stoppe midt i akten, f.eks. på grund af rejsningsproblemer.

Han vil fremstå større, tykkere og hårdere end nogensinde før, mens hun nyder de fantastiske klimaks og sindsoprivende orgasmer.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 40 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.