Pipedream FANTASY C-RINGZ ORIGINAL BALL BANGER Penisring

Der er ingen tvivl om, at Pipedream Fantasy C-Ringz Original Ball Banger Penisring er den ultimative ring, der sørger for en stenhård, længerevarende erektion og fornyet selvtillid – alt imens din partner modtager ekstra stimulation fra ringen unikke form.

Som noget helt specielt er ringen nemlig udstyret med metalkugler, der placeret foran testiklerne. De vil svinge og stød ved hver bevægelse og skabe ekstra spænding og pirring.
Fremstillet i TPR, der er kropssikkert, ftalatfrit og latexfrit. Takket være materialet er ringen utrolig strækbar og kan tilbyde maksimal komfort selv under de længerevarende, vilde omgange.

Ringen har en diameter på 2,7 cm. Med i sættet får du alt hvad du skal bruge for en helt magisk aften sammen med din partner, nemlig en gratis toy cleaner samt en lotion.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912359145 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Præstér som en professionel, hold længere end nogensinde før og forlæng den sjove leg for både du og din partner takket være Pipedream Fantasy C-Ringz Original Ball Banger Penisring.

Fremstillet i kropsikkert og ftalatfri TPR, hvilket gør denne penisring med dobbelt funktion utrolig strækbar for maksimal komfort. Med denne penisring, der omfavner penis og sidder dejlig tæt, vil du kunne fastholde stenhårde erektioner og forlænge sengegymnastikken mens du stimulerer din partner. Det er derfor det perfekte 2-i-1 produkt, der både sørger for at du er klar til en vild omgang sammen med din partner, men krydrer også med ekstra stimulering ved hjælp af sin unikke form, der sørger for at legen udvikler sig og samtidig skaber en ophidsende spænding.

Takket være denne penisring, er det slut med pludseligt abrudt samleje eller pinlige midtvejs skuffelser, der tærer på selvtilliden. Med denne frække sag er du i trygge hænder – og det eneste du skal tænke på er, at du og din partners nydelse. Da den også skaber stenhårde erektioner, der altid sørger for at du er klar til at præstere dit maksimale, vil den give dig en fornyet selvtillid, der vil være utroligt tiltrækkende for din partner.
Den unikke form på penisringen skaber en mindst lige så unik nydelse, som hverken du eller din partner troede var muligt. Metal kuglerne vil nemlig svinge og støde mod du og din elskede partner. Hvert stød vil skabe helt fantastisk nydelse, som ingen af jer vil kunne modstå.

Den utrolige strækbare og figursyet komfort gør denne penisring til den mest ultimative ring for hårdere, længerevarende erektioner og sindsoprivende sex! Det super strækbare latexfrie TRP kan desuden blive nydt sammen med en god vandbaseret glidecreme, helt uden problemer. Sørg for masser af det for en ekstra vild, våd og fræk oplevelse!
Rengøring er nemt som en leg! Det eneste du skal gøre er, at benytte en god antibakteriel Toy Cleaner og varmt vand når legen med ringen er slut.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 27 x 78 x 170 mm