Pipedream FANTASY C-RINGZ DUO-RING Vibrerende Penisring

Pipedream Fantasy C-Ringz Duo-ring Vibrerende Penisring er til dig, der ønsker en større, tykkere og længerevarende erektion, samtidig med at du forkæler dig selv med pulserende vibrationer, der både kan nydes af dig selv og evt. din partner.

Stimulatoren er udstyret med to ringe, der kan placeres på forskellige måder for endnu mere sjov og variation.
Den vandtætte bulletvibrator tilbyder ikke kun pulserende vibrationer for ham og hende – men også yderligere leg i badet. Nu vil det rutineret bad for altid være dagens højdepunkt!
Vend desuden ringen på hovedet og mærk de bitte små nubrede ticklers for endnu mere stimulation.

Ringen er fremstillet i Pipedream’s eget ftalatfrie, latexfrie elie silikone, mens bullet vibratoren er fremstillet i ABS-plast for at du opnå maksimal komfort når du bærer ringen.

Ringens diameter er 3,3 cm, den er batteridrevet og kræver 2 x LR54, der er inkluderet. Med i købet får du også en toy cleaner og en lotion.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912358186 Kategorier: ,

Beskrivelse

Præstér som en professionel, hold længere end nogensinde før og nyd de ophidsende, pulserend vibrationer med Pipedream Fantasy C-Ringz Duo-ring Vibrerende Penisring.

Penisringen er fremstillet i kropssikkert, ftalatfri elite silikone og er utrolig strækbar for at kunne tilbyde maksimal komfort.

Den dobbeltvirkende penisring, der både sørger for mere spilletid med en evt. partner og for selvforkælelse i form af ophidsende vibrationer i evt. soloseancer, har dokumenterede resultater og vil gøre en verden til forskel for dig og dit sexliv.

Front ringen slutter tæt om dit penisskaft, mens den bagerste ring både omfavner din penis samt dine testikler. Du kan også prøve at lade de to ringe omfavne dit penisskaft. For en ekstra pirrende, trykkende fornemmelse kan du desuden lade begge ringene omfavne hele din “pakke”Med denne penisring er mulighederne mange!
Den dobbeltvirkende penisring arbejder sammen om at sætte en stopper for, at din penis skuffer mit i akten, og vil få dig til at fremstå større, tykkere og hårdere end nogensinde før!

Med et tryk på en knap vil man tænde for den vandtætte bullet vibrator. De kraftfulde vibrationer vil kilde hendes klitoris og sende de utrolige pulseringer gennem hans penisskaft. Den ene side af den vibrerende stimulator er udstyret med et hævet C-Ringz logo, mens den anden side er udstyret med bittesmå nubrede ticklers, der vil pirre, drille og give dig enorm nydelse. Vend ringen på hovedet og nyd den forførende summen på hans testikler!

Prøv den i badet eller i et badekar og forvandl bade-tid til den rene forkælese, fyldt med nydelse. Den ftalatfrie, latexfrie elite silikone kan med fordel nydes sammen med en vandbaseret glidecreme for en ekstra våd og vild oplevelse.

Rengøring af sexlegetøjet er hurtigt og nemt – man skal blot benytte en antibakteriel toy cleaner samt lidt varmt vand efter brug – og så vil den være klar til næste gang lysten pludseligt opstår.

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 30 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.