Tilbud

PIPEDREAM EXTREME PEEK-A-BOO PUSSY

Pipedream’s Peek-A-Boo Pussy Masturbator er perfekt til manden, som elsker at køre solo og forkæle sig selv, men som samtidig ønsker en autentisk, lækker følelse af en stram vagina, mens han gør det. Det lækre, luksuriøse materiale som Pipedream Peek-A-Boo Pussy er lavet af giver en helt realistisk, enorm dejlig og ophidsende følelse, bedre end den ægte vare. Det bløde Fanta Flesh vil klamre sig til din penis, når du trænger ind i hendes stramme vagina. Peek-A-Boo er altid klar til at tilfredsstille i enhver sexstilling, hvor som helst, når som helst og hun er altid lige ved hånden. Hvad mere kan man ønske sig?

Fremstillet af TPR og er 8 cm i længden og 2,7 cm i bredden.

327 Kr. 297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912319859 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Pipedream’s Peek-A-Boo Pussy Masturbator er perfekt til manden, som elsker at køre solo og forkæle sig selv, men som samtidig ønsker en autentisk, lækker følelse af en stram vagina, mens han gør det. Spred hendes bløde ydre skamlæber og opdag hendes bløde og stramme tunnel og nyd følelsen af, at hele længden af din penis bliver kærtegnet, når du trænger ind i hendes frække vagina. Det lækre, luksuriøse materiale som Pipedream Peek-A-Boo Pussy er lavet af giver en helt realistisk, enorm dejlig og ophidsende følelse, bedre end den ægte vare. Det bløde Fanta Flesh vil klamre sig til din penis, når du trænger ind i hendes stramme vagina. Den er super simpel at anvende: du skal blot tilføje lidt vandbaseret glidecreme for, at du kan få den bedste oplevelse og opnå det ultimative klimaks.

Peek-A-Boo Pussy er altid klar til at tilfredsstille i enhver position, hun har aldrig hovedpine og hun er altid lige ved hånden. Hvad mere kan man ønske sig?

Desuden er Peek-A-Boo nem at rengøre og vedligeholde. Den rengøres efter brug med varmt vand og mild sæbe, eller toy cleaner. Efter rengøring skal den lufttørres, hvorefter man påfører talkum-pudderet for at den bløde overflade bliver bebeholdt.

Yderligere information

Vægt 690 g
Størrelse 80 x 110 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.