PIPEDREAM EXTREME PEEK-A-BOO ASS

Pipedream Extreme Peek-A-Boo Ass er til dig, der vil forkæle dig selv med fræk og stram analsex hvor som helst og når som helst.

Spred hendes bløde, søde baller og mærk hvordan hun klemmer omkring din penis med en sugende fornemmelse, der kunne forføre enhver.

Hun får aldrig hovedpine, hun er dejlig varm, hun har altid lyst og hun hungrer kun efter at du hårdt kommer oppe i hende – hvad er der ikke at elske?

Fremstillet i ftalatfri Fanta Flesh (TPR) der imiterer følelsen af vaskeægte hud. Med i pakken får man en gratis toy cleaner med.

319 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912319873 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Har du nogensinde undret dig over hvad der venter dig bag disse super bløde baller af hendes? Åben hende på vidt gab, ejakuler indeni hende og nyd den super fløjlsbløde, super stramme følelse af denne Peek-A-Boo Ass.

Denne frække, villige kvinde kan ikke kun lide at drille dig, hun elsker også at give dig ultimativ nydelse – en nydelse, som du aldrig har oplevet før og som du sent vil glemme igen.
Når først du har spredt hendes søde baller og penetrerer hendes stramme teen røv, vil du opdage en blød og stram elsker tunnel, der kræver at klemme rundt om din penis så den kan nyde hver eneste dråbe af dig.

Denne uimodståelige anus er fremstillet i Fanta Flesh, der imiterer følelsen af vaskeægte hud og klamre sig til din penis som en rigtig elsker. Hun er varm, stram og hun siger aldrig nej!
Sleevet er som et lækkert plus udstyret med realistiske detaljer, der giver er med til at gøre oplevelsen utrolig autentisk. Takket være dets bølgede struktur vil sleevet passe perfekt i din håndflade og vil derfor kunne tilbyde kontrolleret, målrettet stimulation, lige der hvor du ønsker det allermest.
For enden er sleevet er det udstyret med et hul, der kan blive dækket til for at skabe en endnu strammere, sugende fornemmelse.

Når du er færdig skal du ikke bekymre dig om noget; hun er hungrer efter at du kommer hårdt oppe i hende. Du skal ikke længere tænke på en partner, der ikke ønsker at du fylder hende ud med din ejakulation!
Når legen er helt slut skal du sørge for at rengøre dit sexlegetøj for at det stadig er 100% hygiejnisk og fristende at bruge. Dette gøres heldigvis nemt med en toy cleaner og lidt varmt vand – nemmere, det bliver det ikke!

Yderligere information

Vægt 700 g
Størrelse 75 x 115 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.