PIPEDREAM EXTREME FILL HER UP!

Er du træt af at skulle trække dig ud inden du ejakulerer? Takket være Pipedream Extreme Fill Her Up! er disse dage talte.

Nu kan du nyde følelsen af, at oversvømme hendes vagina med en eksplosion af din egen væske, hvor som helst og når som helst! Med hende i hånden har du magten!

Duk ind i hende og mærk hendes ophidsende tekstur samt stramme vagina, der bare venter på at blive fyldt op. Det er en utrolig autentisk følelse, der blot vil ophidse dig yderligere!

Fremstillet i Thermoplastic Rubber (TPR), også kaldet Fanta Flesh, der er ftalatfri. Med i sættet får du desuden en gratis toy cleaner med.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912291629 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fyld hende op og oversvøm hendes pirrende vagina med en stor eksplosion af din varme “væske”, takket være Pipedream Extreme Fill Her Up!

Det er essensen af dette fantastiske sexlegetøj. Lad det rillede sleeve glide op og ned ad din erigeret penis og nyd følelsen af onaniproduktets super fløjlsbløde Fanta Flesh, der masserer og kærtegner din penis.

Takket være hendes autentiske skamlæber og hendes uimodståelige indvendige tekstur vil hun føles præcis som den ægte vare – og endda endnu bedre!
Indeni hende vil hun nemlig have en tekstur, der både kilder, driller og pirrer dig til ukendelighed. Stimulationen vil ikke kun være på penishovedet, men på alle led og kanter af penis, så du kan opnå en bred stimulation, der vil give dig en stor og altoverskyggende nydelse!

Fill Her Up er formet udvendigt med en kurvet, følget form. Disse “bølger” fungerer som et håndtag for dig, når du bruger produktet, og vil sørge for at du kan opnå målrettet stimulation. På et splitsekund kan du få det som du vil have det, uanset hvor hårdt og vildt, eller blødt og blidt du ønsker det!

Når du er ved at nå dit klimaks, skal du ikke bekymre dig om at trække dig ud af hende, inden du kommer – hendes største ønske er nemlig, at du fylder hende godt og grundigt op med din “væske”. Fyld denne villige “bøtte” med hver eneste dråbe af din væske – og nyd følelsen af ren eufori, bekymringsfrit. Det er selvforkælelse når det er bedst!

Rengøring af hende er let som en leg – det gøres nemlig hurtigt og nemt med en antibakteriel toy cleaner og lidt varmt vand. Vi anbefaler desuden, at man bruger masser af Moist Body Lotion sammen med produktet for en ekstra våd og ekstra vild oplevelse.

Yderligere information

Vægt 315 g
Størrelse 75 x 115 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.