PIPEDREAM EXTREME DELUXE SEE-THRU STROKER

Takket være Pipedream Extreme Deluxe See-Thru Stroker kan du være vidne til dit eget samleje og udleve dine frækkeste, mest kinky og perverse lurer fantasier.

Med denne stroker får du det bedste fra to verdener, du får nemlig en stram vagina og en pirrende anus, som du kan skifte med alt efter hvad du lyster efter.
Inden i strokeren er den desuden udstyret med pirringsperler, der vil føles utroligt ophidsende ved penetrering.

Strokeren er fremstillet i ægte Fanta Flesh, der består af TPR, hvilket er kropsikkert og fri for ftalater. Takket være materialet føles den præcis som en ægte elsker.

Med i sættet får du gratis en antibakteriel toy cleaner. Produktet har en længde på 14 cm, en bredde på 7,6 cm og en højde på 6,4 cm.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912291544 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alle elsker at være vidne til helt utroligt frække oplevelser eller nyde en god voksen film når man rigtigt skal forkæle sig selv. Men nu kan du være vidne til hvad der skaber din nydelse samtidig med at du kan se din egen penis blive forkælet, takket være Pipedream Extreme Deluxe See-Thru Stroker.

Slut med at kigge på fremmede – nu kan du nyde synet af dig selv i stedet. Det er et syn, der ikke bliver frækkere!

Heldigvis findes See-Thru Stroker – for nu kan du opleve hvordan din selvtillid forstærkes af at se på at hver eneste cm af din penis bliver forkælet af strokerens indre struktur mens du penetrerer den.
Strokeren er ultra-klar, ultra-stram, gennemsigtig og er redskabet du skal bruge for at kunne udleve dine mest perverse lurer fantasier.

Med i pakken får du ikke blot muligheden for at se, du får også muligheden for at mærke stimulationen. Du får nemig en superblød følelse af det ægte Fanta Flesh materiale, der giver følelsen af det bedste fra begge verdener; nemlig en vaskeægte vagina og anus.
Det lækre Fanta Flesh materiale er gennemsigtigt og udstyret med hele rækker af pirrings perler indeni strokeren, hvilket vil pirre penis yderligere ved penetrering. De indre pirrings perler vil nemlig intensivere stimulationen og massere din penis ved hvert stryg. Det virkelighedstro Fanta Flesh vil desuden omfavne din penis, præcis som en ægte elsker ville gøre det.

Penetrer hendes vagina først, derefter hendes anus hvorefter du kan komme i det ene eller det andet hul, alt efter hvad du har lyst til. Med denne stroker er mulighederne mange – og du har magten til at bestemme hvor tingene fører hen. En ting er dog helt sikkert; hun er helt klart den bedste stroker du nogensinde vil kunne forkæle dig selv med!

Vi anbefaler, at man benytter rigeligt med glidecreme sammen med strokeren for at få en ekstra vild og våd oplevelse sammen med den. Mht. rengøring af produktet anbefaler vi, at det gøres efter hvert brug. Dette gøres hurtigt og nemt med en god antibakteriel toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 330 g
Størrelse 215 x 115 x 75 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.