PIPEDREAM EXTREME AHHHH!

Er du træt af at skulle kæmpe for at få et blowjob? Takket være Pipedream Extreme Ahhhh! Masturbator vil du kunne få oralsex hvor som helst og når som helst – hun har nemlig aldrig hovedpine og er altid klar til at byde dig indenfor.

Penetrer hendes mund og mærk hvordan hun vil klamre sig til din penis og kærtegne hver eneste cm af den.
Udforsk hendes næse, deep throat hende så meget du vil og sluk hendes tørst ved at ejakulere i hendes mund – med hende ved din side er det kun fantasien, der sætter grænser!

Masturbatoren er fremstillet i Thermoplastic Rubber (TPR), også kendt som Fanta Flesh, der er ftalatfri og derfor kropssikker at bruge. Med i sættet får du desuden en gratis toy cleaner, der sikrer at dit sexlegetøj altid er 100% hygiejnisk.

Masturbatoren har en længde på 14 cm, en bredde på 7,6 cm og en højde på 5,7 cm.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912291582 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nyd den mest realitiske følelse af et blowjob med Pipedream Extreme AHHHH! Masturbator.

Nu er det slut med at skulle lytte på undskyldningerne fra din kæreste – for med denne frækkert ved din side kan du opnå oralsex hvor som helst og når som helst. Hun har nemlig aldrig hovedpine, skal ikke møde tidligt på arbejde næste morgen, men er skabt til at give dig sindsoprivende nydelse!

Den realistiske oral stimulator er fremstillet i fløjlsblødt Fanta Flesh, der føles præcis som den vægte vare, bare meget meget bedre! Det lækre materiale er desuden fri for ftalater, så du kan nyde hende bekymringsfrit.

Når først du har penetreret hendes bløde, delikate røde læber, vil denne smidige mund klamre sig til din penis og vikle sig om hver eneste cm af den. Når først du har prøvet at være sammen med hende, vil du ikke have lyst til andet – og vil blot hungre og fantasere om hende, når du ikke er i nærheden af hende.

Der er ingentvivl om, at denne frække mund er utrolig fristende – og en af grundene til dette er, at der er masser af muligheder og frihed med hende. Noget, som du ikke kan få sammen med en rigtig partner. Du kan stikke hendes næse, deep throat hende alt hvad du vil og ejakulere inde i hendes mund uden at hun protesterer. Tværtimod, hun vil sluge hver eneste dråbe der kommer fra dig!

Som altid anbefaler vi, at man benytter masser af Moist Body Lotion sammen med dette produkt for en opnå en eksra vild og våd oplevelse.
Når legen er slut anbefaler vi at man slutter af ved at rengøre sexlegetøjet – så det altid er friskt og klart når lysten spontant opstår. Dette gøres heldigvis hurtigt og nemt med en antibakteriel toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 380 g
Størrelse 75 x 115 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.