PIPEDREAM CRUSH SWEETIE RABBIT VIBRATOR

Lad dig ikke narre af dens søde utryk og blide former; lige så blid som Pipedream Crush Sweetie rabbit vibrator kan være, lige så vild og voldsom kan den være. På et splitsekund kan du gå få milde vibrationer til ultra-intense kraftige vibrationer.  Leg mere – der er nemlig hele 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge i mellem. Sweetie vil aldrig blive kedelig. Med to motorer placeret på hovedet af vibratoren og på klitorisvibratoren er du sikret dobbelt så meget stimulation på samme tid – det er nemt og det er utrolig dejligt. Perfekt til både intern og ekstern massage. Tag den med overalt, Sweetie er nemlig vandtæt og altid klar til at tilfredsstille. Fremstillet af kvalitetssilikone og poleret ABS. Længde på vibratoren er 18,4 cm, mens diameteren er 2,8 cm. 

337 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med pipedream Crush Sweetie rabbit vibrator kan nu få en himmelsk orgasme på ingen tid. Få en indren stimulation af vagina med vibratorens bløde, fleksible hoved og tilføj ekstra krydderi til oplevelsen med den praktiske og effektive klitorisvibrator, formet som en lille kanin. 

Den ser sød og dejlig blød ud og kan give dig mindst lige så blide og bløde vibrationer. Men når først Crush Sweetie for alvor kommer igang kommer dens indre sexmonster frem og kan servere yderst kraftfulde vibrationer, som kun kan overraske dig på den gode måde. 

Dobbelt så stor effekt, dobbelt så meget sjov. 

Udstyret med to kraftfulde motorer, så vibrationerne kan mærkes i hele vibratoren. Den ene motor sidder ved hovedet og giver en intens stimulering i vagina, mens den anden motor sidder i klitorisvibratoren. Inddrag din partner i legen og lad vedkommende tage styringen over vibratoren, eller læg jer i missionær og lad din partner nyde lidt godt af klitorisvibratorens vibrationer. Det handler om at have det sjovt og være kreativ for at opnå et betagende klimaks. 

Og masser af sjov, det kan man få med denne rabbit vibrator. Der er nemlig hele 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem så der er nydelse for enhver smag og så man altid kan blive tilfredsstillet af vibratoren, uanset hvad man lige lyster efter. 

Vibratoren er fremstillet af silikone og poleret ABS. Dette gør den vandtæt, så den er kampklar i selv de vådeste situationer. Tag den med i poolen når du er på ferie, eller med i morgenbadet for at pifte den grå hverdag op – du bestemmer helt selv. 

Den fløjlsbløde silikone giver en utrolig lækker følelse mod huden, mens den samtidig er fleksibel. Da den er fleksibel vil den kunne tilpasse sig din krops konturer for at nå ud til de mest følsomme steder på din krop. De flagrende kanin ører har også et formål: de vil nemlig give præcise vibrationer for at kunne give dig den bedste nydelse. Sweetie er derfor perfekt til både intern og ekstern massage. 

Pipedream Crush Sweetie rabbit vibrator er desuden utrolig bruger nem og ganske ligetil: For at gå fra milde vibrationer til ultra-intense kraftfulde vibrationer skal du blot trykke på det bølgeformede ikon. 

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 45 x 105 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.