PIPEDREAM CRUSH MI AMOR MINI G-PUNKTS VIBRATOR

Fræk, pirrende og effektiv – og nem at have med på farten. Hvad er der ikke at elske ved Pipedream Crush Mi Amor? Lad dig ikke narre af dens uskyldige størrelse; når den først er tændt er den det rene sexmonster, som vil give dig eksplosive orgasmer. Eksperimenter og udforsk de 10 forskellige vibrationsmønstre, som alle vil tænde dig. Tag den med ud at rejse, put den i håndtasken eller tag den med i badet – Crush Mi Amor er nemlig vandtæt, hvilket gør den til den ultimative rejsemakker. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone og er 9,8 cm i længen og 2,1 cm i diameter. 

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350586 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Med en længe på 9,8 cm kan man vidst roligt sige, at Pipedream Mi Amor G-punktsvibrator er en af de mindre drenge på markedet. Men trods sin lille størrelse er Mi Amor utrolig kraftfuld og leverer utroligt intense og pirrende pulserende vibrationer, som du kun kan blive opstemt af. 

Mi Amor er kombinationen af velovervejet design og behagelig stimulering. Det lille knæk på vibratorens hoved sørger for at ramme G-punktet helt præcist og rammer altid plet ved første forsøg. Nu er det slut med at prøve sig frem og gentagne gange mislykkedes med at finde G-punktet. Mi Amor gør arbejdet for dig; den yder, mens du nyder.

Formet med riller for at stimulere dig yderligere. Friktionen ved penetrering vil give dig en utrolig pirrende følelse, der forstærker den opstemthed, som de frække vibrationer giver dig. 

G-punkts vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone og poleret ABS. Dette gør, at vibratoren er glat og sofistikeret i sit udtryk. Silikonen gør vibratoren fleksibel, så den kan placeres som du ønsker. Silikonen vil forme sig efter din unikke kropsform og kropstemperatur og vil derfor kunne passe til alle kvinder. 

Tag Mi Amor med overalt; i kufferten, i håndtasken og sågar i poolen. Det diskrete design og dens lille størrelse gør nemlig, at den er utrolig rejse-venlig. Da vibratoren er vandtæt er der nu endnu flere steder, hvor du kan lege og udforske denne spændende vibrator. 

De kraftige vibrationer, sammen med vibratorens form og det lækre materiale, som den er lavet af gør oplevelsen helt himmelsk. Når du bruger Mi Amor går der ikke langt tid før du har opnået et eksplosivt klimaks, som går igennem hele din krop. Den frister dig og tænder dig på sådan en måde, at du slet ikke kan få nok af den. Den helt ubeskrivelige følelse og nydelse, som den giver dig vil få dig til at hungre efter mere når du er færdig. Perfekt til når kvinden ønsker at forkæle sig selv. Især god at bruge i de stressede hverdage: når du har opnået dit klimaks vil du mærke alle endorfinerne i din krop og  hvordan, at hele din krop efterfølgende slapper af. 

Men hvis du ikke er single, skal din partner ikke føle sig overgået. Inddrag derimod din partner og lad vedkommende styre din orgasme ved at vælge og variere imellem de 10 forskellige vibrationsmønstre. Perfekt til parret som ønsker et frisk pust i form af nyde måder at opnå nydelse på under sex.

Det er super nemt at styre vibratoren; du skal blot trykke på det bølgeformede  ikon på basen og derfra kan du så gå fra en mild, blød vibration til en kraftfuld og intens vibration på et splitsekund. 

For at få mest muligt ud af Mi Amor anbefales det, at du bruger en glidecreme sammen med det. Og gerne masser af det. Den våde følelse vil både stimulere dig men også øge glideevnen på vibratoren. Og så forlænger du i øvrigt levetiden på din elskede vibrator, så du kan få glæde af den i flere år. Det er da en ren win-win. 

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 35 x 75 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.